Riczi Napisano 21 Maja 2021 Share Napisano 21 Maja 2021 (edytowane) Witam Ponownie. Zaczynam nowy warsztat z modelem Pięknego japońskiego krążownika Furutaka. Mam nadzieję że wyjdzie fajny okręt z tego zestawu. To proponuje producent w pudełku. Edytowane 21 Maja 2021 przez Riczi 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riczi Napisano 21 Maja 2021 Autor Share Napisano 21 Maja 2021 Do tego zestaw Fly Hawka.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 21 Maja 2021 Share Napisano 21 Maja 2021 piękny krążownik. Walcz dzielnie!!! bliźniak czeka w porcie powodzenia !! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 21 Maja 2021 Share Napisano 21 Maja 2021 Zestaw blach robi wrażenie też będę zaglądał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 22 Maja 2021 Share Napisano 22 Maja 2021 powodzenia w budowie - będę zaglądał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riczi Napisano 24 Maja 2021 Autor Share Napisano 24 Maja 2021 (edytowane) Na początek wieże artylerii głównej elementy wycięte, może wieczorkiem połączę wszystko w całość. Edytowane 24 Maja 2021 przez Riczi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riczi Napisano 24 Maja 2021 Autor Share Napisano 24 Maja 2021 (edytowane) Mało tutaj detali na tych rysunkach z Profili Morskich Edytowane 24 Maja 2021 przez Riczi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riczi Napisano 24 Maja 2021 Autor Share Napisano 24 Maja 2021 (edytowane) Zakładam ,że wieże TAKAO były podobne Edytowane 24 Maja 2021 przez Riczi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cdarek Napisano 24 Maja 2021 Share Napisano 24 Maja 2021 mam go sklejonego z podstawowego zestawu. jestem bardzo ciekawy końcowego efektu z blaszkami. powodzenia i czekam na dalsze relacje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riczi Napisano 24 Maja 2021 Autor Share Napisano 24 Maja 2021 A więc powalczyłem dzisiaj troszkę z wieżami ....lepiej już chyba nie zrobię tego 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riczi Napisano 24 Maja 2021 Autor Share Napisano 24 Maja 2021 (edytowane) Ale wkurzają mnie te fartuchy ,wyglądają strasznie sztucznie .Musze cos jutro z nimi wymyśleć, bo tak to nie może zostać. Lufy na razie powkładałem bez kleju w celu pózniejszego wyjęcia do pomalowania , bo już przy ostatnim modelu się pośpieszyłem z klejeniem ...a potem była jazda z pomalowaniem fartuchów...ale człowiek uczy się na błędach Edytowane 24 Maja 2021 przez Riczi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 24 Maja 2021 Share Napisano 24 Maja 2021 Może weź dremela i te fartuchy lekko poobrabiaj nie będą jednakowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riczi Napisano 24 Maja 2021 Autor Share Napisano 24 Maja 2021 5 minut temu, Adamo722 napisał: Może weź dremela i te fartuchy lekko poobrabiaj nie będą jednakowe Taki jest plan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riczi Napisano 25 Maja 2021 Autor Share Napisano 25 Maja 2021 Lekko potraktowane frezikiem od razu wyglądają lepiej..przynajmniej mi tak się wydaje ,że o niebo lepiej niż fabryczne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riczi Napisano 13 Czerwca 2021 Autor Share Napisano 13 Czerwca 2021 (edytowane) Kadłub pryśnięty ...zaczynam powoli przymiarki nadbdówek Edytowane 13 Czerwca 2021 przez Riczi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 13 Czerwca 2021 Share Napisano 13 Czerwca 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riczi Napisano 14 Czerwca 2021 Autor Share Napisano 14 Czerwca 2021 Komin...no cóż producent się tu nie popisał ,wiec szable w dłoń i do boju....tak to wyszło po przeróbce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riczi Napisano 14 Czerwca 2021 Autor Share Napisano 14 Czerwca 2021 (edytowane) Jeszcze trochę skobania i blaszki Edytowane 14 Czerwca 2021 przez Riczi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riczi Napisano 29 Czerwca 2021 Autor Share Napisano 29 Czerwca 2021 Okres letni nie sprzyja mi w klejeniu ale powolutku doszlifowuję wentylację pod kominem....niewiele to ,ale mały Kroczek do przodu poczyniony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi