MayonesEXG7 Napisano 1 Czerwca 2022 Autor Share Napisano 1 Czerwca 2022 (edytowane) Finito. Wyobraźcie sobie, przy finalnym montażu, abym jak będę coś jeszcze psikał, nie siąść dupą na łóżku na czołg...i dupa siadłem ale tak asekuracyjnie poczułem tyłkiem pancerną niemiecką stal i co...stal nie pękła, jak to dobre niemieckie spawy. Figurki przyklejone, nie pękły,schurzeny też, koła jezdne całe, wanna również....udany jestem. Rok czasu powolnego dłubania poszedł by...i wylądował, ale poratowałem mikrousterki...haha. Last montaż to łacina podwórkowa, mocowanie skrzyń jakie jest, dość mam tego modelu wypadania mi części, chyba wzrokowo dla skrzatów ale jest jak jest . Udało mi się wycisnąć tyle na ile, chęci były i czasowo słabo ostatnio. Edytowane 1 Czerwca 2022 przez MayonesEXG7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 1 Czerwca 2022 Autor Share Napisano 1 Czerwca 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi