KRYSTEK Napisano 22 Maja 2008 Share Napisano 22 Maja 2008 Poszukuję zdjęć AN-2 w wersji z nartami w barwach polskiego lotnictwa wojskowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 13 Października 2008 Share Napisano 13 Października 2008 Chyba sami będziemy musieli wystrygać wersję z nartami z tego co na 16 się pasie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brabazon Napisano 14 Października 2008 Share Napisano 14 Października 2008 Rozumiem, że kupiłeś Trumpetera?;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 14 Października 2008 Share Napisano 14 Października 2008 Witam! Zdjęcie antka z nartami, co prawda cywil i nie nasz, ale zawsze coś. Więcej poszukaj tu: http://an2flyers.com/ Pozdrawiam Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 14 Października 2008 Share Napisano 14 Października 2008 Trumpeter jest, żywica Pavli jest, blaszki Abera są, kalki Hi-Deca Line też, rysunki tegoż Antka ("Polski Samolot i Barwa, Królikowski T., Warszawa 1990, tabl.LXVI) też są, nawet wola polityczna jest. Jedynie nie ma ani pół zdjęcia An-2 w barwach Polskiego Lotnictwa Wojskowego na nartach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRYSTEK Napisano 14 Października 2008 Autor Share Napisano 14 Października 2008 Chociaż jedno malutkie zdjęcie Ankta z Atomicami. Krystek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tees Napisano 14 Października 2008 Share Napisano 14 Października 2008 Chlopie. Przekopałem co tylko moglem i nic . Zadnego polskiego antka na nartach. Na pocieszenie daje te foty: Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tees Napisano 14 Października 2008 Share Napisano 14 Października 2008 Znalazłem jedno w starym TBiU o AN-2 tylko bardzo słabej jakości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 14 Października 2008 Share Napisano 14 Października 2008 Nio fajny temat mam w planach antka z nartami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 15 Października 2008 Share Napisano 15 Października 2008 Nio fajny temat mam w planach antka z nartami. Ja też się przymierzam do Antka tyle poluję na 1:48 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 15 Października 2008 Share Napisano 15 Października 2008 Nio fajny temat mam w planach antka z nartami. Ja też się przymierzam do Antka tyle poluję na 1:48 o ile wiem to nikt nie robi 1/48 ale może coś przeoczyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 15 Października 2008 Share Napisano 15 Października 2008 Oto i An-2 w 1:48 http://www.neomega-resin.com/colt.htm Pieknie Panowie, łzy otarte, ale tu chodzi o....polskiego Aena-2 na nartach ale wojskowego...jednego wystarczy. Dasz Bór, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 15 Października 2008 Share Napisano 15 Października 2008 O.o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 15 Października 2008 Share Napisano 15 Października 2008 o ile wiem to nikt nie robi 1/48 ale może coś przeoczyłem Very Happy Tym czasem może nie ale w 2009 będzie cała gama Antków do wyboru http://www.valom.net/pripravujeme.html A to już nie długo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tees Napisano 15 Października 2008 Share Napisano 15 Października 2008 Nie chcę być złym prorokiem bo tak samo czekam na antka w 48ce ale pierwsze wzmianki o nim były już w 2007 roku a wmiędzy czasie z pewnych żródeł dowiedziałem się ze Valom sobie go odpuścił.No ale anons jako nowość na przyszły rok trochę mnie podbudował i podniósł moje morale-----------modelarskie . Jak to mówią nadzieja matką ..........( nie kończe żeby nikt na mnie się nie obraził bo chyba większość z nas tkwi w tym stanie( nadzieji oczywiście)). Wytrwałości panowie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 15 Października 2008 Share Napisano 15 Października 2008 Mam pytanie o model pe-2 z um oglądając ramki zobaczyłem że sa w nich narty jako ze lubię samoloty na nartach noszę sie z zakupem tegoz modelu,czy jest ktos mi w stanie powiedzieć czy z tego zestawu da sie zrobić wersje na nartach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi