zegeye Napisano 30 Maja 2021 Share Napisano 30 Maja 2021 (edytowane) No dobra .... to jeszcze taki sobie skończyłem.... na luzie z pudła.... dl frajdy 8-) Arma Hobby 1/72 Edytowane 30 Maja 2021 przez zegeye 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 31 Maja 2021 Share Napisano 31 Maja 2021 No to ja będę pierwszy Dół bardzo fajny. Jak dla mnie zrobiony w sam raz. Jedyna wada to biel w rondlach - trochę zbyt "wyraźna" Ale kalki to kalki. Ale góra to trochę zbyt "zachowawczo" zrobiona. Można było odrobinkę pobawić się w rozjaśnienia i trochę przełamać tą jednolitość koloru. Ale jak to mówią - każdy robi dla siebie. Grunt, ze kolega jeszcze coś tam lepi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 31 Maja 2021 Share Napisano 31 Maja 2021 Plus za inne malowanie niż brytyjskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi