Thalgonis Napisano 7 Sierpnia 2021 Autor Share Napisano 7 Sierpnia 2021 Zaruk, ja nie robię modeli ze zdjęć, nie jestem rekonstruktorem Jeden jedyny raz spróbowałem (Bf 109) i nie wyszło tak jak trzeba. Model ma się tylko podobać, a nie odwzorowywać rzeczywistość, bo tego się po prostu nie da zrobić... Tak więc sorka, ale nie chce mi się już poprawiać, zostawię jak jest - no offens Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 7 Sierpnia 2021 Share Napisano 7 Sierpnia 2021 jak dla mnie jest OK - już nic bym bardziej nie kombinował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 7 Sierpnia 2021 Share Napisano 7 Sierpnia 2021 Godzinę temu, Thalgonis napisał: Zaruk, ja nie robię modeli ze zdjęć, nie jestem rekonstruktorem W porządku, rozumiem. Pytałeś czy lepiej, więc napisałem. Bywam upierdliwy, wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 15 Sierpnia 2021 Autor Share Napisano 15 Sierpnia 2021 Wedle woli ludu poprawiłem trochę malowanie i dorobiłem pasy (klamry jak się uda odpowiednio pozginać, nakleję potem...) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 16 Sierpnia 2021 Share Napisano 16 Sierpnia 2021 Lud uniósł kciuki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 16 Sierpnia 2021 Autor Share Napisano 16 Sierpnia 2021 bez przesady, wystarczy populi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 16 Sierpnia 2021 Share Napisano 16 Sierpnia 2021 A może opus Dei? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 16 Sierpnia 2021 Share Napisano 16 Sierpnia 2021 2 minuty temu, bulik58 napisał: Laibach album 1987 ? "Opus Dei"rocznik 1987 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 17 Sierpnia 2021 Autor Share Napisano 17 Sierpnia 2021 (edytowane) No i galeryja zbliża się dużymi krokami Edytowane 17 Sierpnia 2021 przez Thalgonis 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 17 Sierpnia 2021 Autor Share Napisano 17 Sierpnia 2021 Jak śmiesz obrażać najfajnieszego bugsowego przygłupa! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 17 Sierpnia 2021 Autor Share Napisano 17 Sierpnia 2021 Aaaaa! Teraz rozumiem... Kolega za młody, żeby pamiętać dobranocki z Looney Tunes 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 18 Sierpnia 2021 Autor Share Napisano 18 Sierpnia 2021 Oczywiście Nigdy nie lubiłem Jacka, może dlatego że to moje drugie imię Chcesz się dalej licytować na latka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi