GreGG24 Napisano 25 Czerwca 2021 Share Napisano 25 Czerwca 2021 Model skończony już z końcem kwietnia, ale dopiero teraz dorobił się galerii na MW. Wiem, że lepiej wyglądałby nowy Revell lub Border, ale taki stareńki model Revella (a właściwie jeszcze Matchboxa z dodaną wieżą A5 i paroma nowymi elementami), w dodatku częściowo złożony kiedyś kupiłem, więc postanowiłem go dokończyć. Więcej o budowie w galerii. Leopard 2A5, Revell, 1:72 - [M]Warsztat - Modelarstwo plastikowe - Modelwork Malowany "z ręki" farbami Tamiyi, kolory dopasowane "na oko" Postarzany siuwaksami AMMO i MIG. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 3 Lipca 2021 Share Napisano 3 Lipca 2021 protip gdyby nie te lusterko to nikt by nie wiedział jak ta wanna jest czysta od dołu no i te liny hmm 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OLO Napisano 3 Lipca 2021 Share Napisano 3 Lipca 2021 To nie jest A5 to demonstrator KWM czy czy jakoś tak , w A5 właz kierowcy jest inny i wieża ma inną konfigurację.Ale ogólnie miły odbiór pozdrawiam OLO 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 3 Lipca 2021 Share Napisano 3 Lipca 2021 Współczesna pancerka to nie mój klimat ale wykonanie fajne i przyciąga uwagę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GreGG24 Napisano 5 Lipca 2021 Autor Share Napisano 5 Lipca 2021 W dniu 3.07.2021 o 08:07, Bengal napisał: protip gdyby nie te lusterko to nikt by nie wiedział jak ta wanna jest czysta od dołu no i te liny hmm Fakt, nie pociągnąłem dalej, mój błąd. Liny robiłem sam, nie wiem, co mnie pokusiło, żeby zamiast miedzianych (które posiadam), użyć stalowych. Po dorobieniu końcówek nie chciało mi się już zamieniać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi