Robertas Napisano 29 Grudnia 2021 Share Napisano 29 Grudnia 2021 3 godziny temu, Mitrandir napisał: Może postanowienie noworoczne? Ja już jadę z następnym Warlords, pieknie 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
burzatg Napisano 29 Grudnia 2021 Share Napisano 29 Grudnia 2021 6 godzin temu, Mitrandir napisał: Może postanowienie noworoczne? Ja już jadę z następnym Aleś urwał! Mam Seahawka od HB i nie zawaham się go użyć! Powodzenia w budowie! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 29 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 29 Grudnia 2021 7 godzin temu, Robertas napisał: Warlords, pieknie Wielkie dzięki... piękne fotki a może masz fotki do tego ptaszka? Taki będzie też robiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 29 Grudnia 2021 Share Napisano 29 Grudnia 2021 Godzinę temu, Mitrandir napisał: Taki będzie też robiony A może w ten kolor: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 29 Grudnia 2021 Share Napisano 29 Grudnia 2021 Godzinę temu, Mitrandir napisał: a może masz fotki do tego ptaszka? Ja znalazłem tylko to jedno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robertas Napisano 29 Grudnia 2021 Share Napisano 29 Grudnia 2021 Prosze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 29 Grudnia 2021 Share Napisano 29 Grudnia 2021 Widzę, że w sprawie helikopterów to śmiało można uderzać do kolegi @Robertas i @Mitrandirrównież 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 29 Grudnia 2021 Share Napisano 29 Grudnia 2021 @Mitrandirczemu 'Sad'? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 29 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 29 Grudnia 2021 18 minut temu, Robertas napisał: Prosze. Wielkie dzięki Co prawda nie wszystkie maszyny to ten egzemplarz ale i tak to dużo pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 29 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 29 Grudnia 2021 1 minutę temu, rudy0007 napisał: @Mitrandirczemu 'Sad'? Nie przepadam za tymi malowaniami... poza tym, że łamią konwencję międzynarodowe, to jeszcze są hipokryzją... Ciekawy jestem co by Amerykanie zrobili, gdyby Rosjanie narysowali sobie ich znaki na swoich maszynach Ale to tylko kwestia indywidualnych zasad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 29 Grudnia 2021 Share Napisano 29 Grudnia 2021 (edytowane) 11 minut temu, Mitrandir napisał: Nie przepadam za tymi malowaniami... W ten deseń... Rozumiem i nie będę się rozpisywał w tej kwestii. Z drugiej jednak strony trochę szkoda modelarsko, bo wyszedłby świetny model. Na pocieszenie moje, cieszył się będę na widok tego szarego malowania no i oczywiście 'Warlords' Edytowane 29 Grudnia 2021 przez rudy0007 Literówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 29 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 29 Grudnia 2021 (edytowane) 9 minut temu, rudy0007 napisał: W ten deseń... Rozumiem i nie będę się rozpisywał w tej kwestii. Z drugiej jednak strony trochę szkoda modelarsko, bo wyszedłby świetny model. Na pocieszenie moje, cieszył się będę na widok tego szarego malowania no i oczywiście 'Warlords' Kalkomanie już mam Ale jeszcze będzie jeden nietypowy... MH-60 R Strike Hawk Edytowane 29 Grudnia 2021 przez Mitrandir 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hello Napisano 29 Grudnia 2021 Share Napisano 29 Grudnia 2021 (edytowane) 11 minut temu, Mitrandir napisał: Ale jeszcze będzie jeden nietypowy... MH-60 R Strike Hawk Wszystkie które robisz są fajne ale powyższy będzie fajniejszy . Hello Edytowane 29 Grudnia 2021 przez Hello 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 29 Grudnia 2021 Share Napisano 29 Grudnia 2021 2 minuty temu, Mitrandir napisał: Kalkomanie już mam Rzadkie naklejki, pewnie głęboko musiałeś po nie kopać chyba że masz je już dłuuugo. 3 minuty temu, Mitrandir napisał: Ale jeszcze będzie jeden nietypowy... MH-60 R Strike Hawk Fajna rodzinka się szykuje Podobnie jak u takiego jednego kolegi, tego co klei wszystko ... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 29 Grudnia 2021 Share Napisano 29 Grudnia 2021 4 minuty temu, rudy0007 napisał: ... Podobnie jak u takiego jednego kolegi, tego co klei wszystko ... Znowu Tomkowi publicznie doope obrabiasz ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 29 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 29 Grudnia 2021 8 minut temu, rudy0007 napisał: Rzadkie naklejki, pewnie głęboko musiałeś po nie kopać chyba że masz je już dłuuugo. Noo tak ze cztery lata bedą 10 minut temu, rudy0007 napisał: Fajna rodzinka się szykuje Podobnie jak u takiego jednego kolegi, tego co klei wszystko ... Wiesz ja robię tylko śmigłowce i tak mam kupę pracy bo w szafie leży ze 300 modeli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 29 Grudnia 2021 Share Napisano 29 Grudnia 2021 6 minut temu, mirage3 napisał: Znowu Tomkowi publicznie doope obrabiasz ? Nie znam gościa, nie wiem o kim mówisz 5 minut temu, Mitrandir napisał: Wiesz ja robię tylko śmigłowce i tak mam kupę pracy bo w szafie leży ze 300 modeli Wiem i widzę że Ci śpieszno. Zawrotne tempo prac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 29 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 29 Grudnia 2021 1 minutę temu, rudy0007 napisał: Wiem i widzę że Ci śpieszno. Zawrotne tempo prac To nie jest zawrotne... Wiesz, po tym moim wypadku mam spory niedosyt klejenia Tyle, że ja mam inny system pracy i jest mi łatwiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 30 Grudnia 2021 Share Napisano 30 Grudnia 2021 11 godzin temu, rudy0007 napisał: Podobnie jak u takiego jednego kolegi, tego co klei wszystko W życiu trzeba wszystkiego spróbować 10 godzin temu, rudy0007 napisał: Nie znam gościa, nie wiem o kim mówisz 11 godzin temu, rudy0007 napisał: Fajna rodzinka się szykuje Jeszcze trochę i będę zamykał temat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robertas Napisano 30 Grudnia 2021 Share Napisano 30 Grudnia 2021 13 godzin temu, Mitrandir napisał: Nie przepadam za tymi malowaniami... poza tym, że łamią konwencję międzynarodowe, to jeszcze są hipokryzją... Ciekawy jestem co by Amerykanie zrobili, gdyby Rosjanie narysowali sobie ich znaki na swoich maszynach Ale to tylko kwestia indywidualnych zasad Jeszcze jedno, kalki nie podchodzi do HH-60H. I Grzegorz, musisz uważać na kalki Authentic Decals, rozsypują. Teraz ten MH-60R. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 30 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 30 Grudnia 2021 34 minuty temu, Robertas napisał: Jeszcze jedno, kalki nie podchodzi do HH-60H Nie bardzo rozumiem... Dzieki za fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robertas Napisano 30 Grudnia 2021 Share Napisano 30 Grudnia 2021 To malowanie, kalki, co proponował kolega Rudy 0007, so do MH-60S. Jeszcze parę fotek HH-60H. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 30 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 30 Grudnia 2021 2 godziny temu, Robertas napisał: To malowanie, kalki, co proponował kolega Rudy 0007, so do MH-60S. Jeszcze parę fotek HH-60H. O właśnie o tego z hellfire'ami mi chodziło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 31 Grudnia 2021 Share Napisano 31 Grudnia 2021 Generalnie to podoba mi się jak można na biegu zrobić z gaśniczego Mi-6 takiego Seahawka H, S by dojść do najnowszego R to się nazywa moderka by PL 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 31 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 31 Grudnia 2021 2 godziny temu, mirage3 napisał: Generalnie to podoba mi się jak można na biegu zrobić z gaśniczego Mi-6 takiego Seahawka H, S by dojść do najnowszego R to się nazywa moderka by PL Cieszę się,że Ci się podoba nie wiem jak to się nazywa, u mnie zawsze wątek żyje własnym życiem A wszystkim DO SIEGO ROKU 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi