Marcin M. Napisano 2 Lipca 2021 Share Napisano 2 Lipca 2021 Cześć. To chyba najlepszy z dostępnych na rynku doktorów, przynajmniej wg mnie. Pudełko: Dobrze zabezpieczone przed uszkodzeniem: Korpus: Dwie wersje, klasyczna, w okularach i z podniesiona przyłbicą, twarz cokolwiek niepokojąca: Kapelusze: Rączka z dodatkami: Dżery: Trza będzie jeszcze jednego zamówić, dwie wersje warte zmalowania. Klasyczna - co oczywiste, ale ta w wersji "pofajrantowej" też ciekawa i warta uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 2 Lipca 2021 Share Napisano 2 Lipca 2021 Rzeczywiście, niezwykła figurka. Oni chyba w karmazynach się nosili, prawda? Jakie malowanie jest tam zaproponowane? Biorąc pod uwagę, że szczury przyczyniały się do roznoszenia dżumy, nasz dżery może przynieść pecha doktorkowi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 2 Lipca 2021 Share Napisano 2 Lipca 2021 oryginalna tematyka - jestem na TAK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 3 Lipca 2021 Share Napisano 3 Lipca 2021 Podoba mi się temat, no i na czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi