toled Napisano 6 Lipca 2021 Share Napisano 6 Lipca 2021 Projekt "Garbus" dobiega końca. Uwielbiam ten model i w życiu złożyłem ich już kilka - świetna odskocznia od trudnych pojazdów - tutaj jest łatwo, szybko i przyjemnie. Oczywiście zdarzają się jakieś drobnostki w spasowaniu, ale zapach gumowych opon wszystko wybacza Kolor główny to Mars Red z palety Creative Color od Banzai Chromy wszelakie - AK , Molotow, Uschii Lakier bezbarwny - LP9 Tamiyi Pasta polerska - Menzerna 3800 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FLECZER Napisano 6 Lipca 2021 Share Napisano 6 Lipca 2021 Piękny!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 6 Lipca 2021 Share Napisano 6 Lipca 2021 hola, hola, a gdzie dachowe bambetle ja się pytam ! ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toled Napisano 6 Lipca 2021 Autor Share Napisano 6 Lipca 2021 1 minutę temu, M.A.V. napisał: hola, hola, a gdzie dachowe bambetle ja się pytam ! ? Się tworzą:) Póki co golas, ale jak już stworzę, to się pochwalę:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi