abtb Napisano 14 Lipca 2021 Napisano 14 Lipca 2021 Pora na drugą wintydżową galerię choć w świetle toczącej się dyskusji mam pewne niejasności. Otóż model jest zwaloryzowany/wzbogacony/ uszlachetniony nitką z kabla do ładowarki telefonicznej (najlepszy towar na liny w tej skali!) Niby "fabrycznie" producent sugeruje użycie nitki ale nie wiem czy nie powinienem użyć nitki wygrzebanej u babci w szufladzie (wiadomo - rok '89 to górna granica chyba też i dla dodatków ) Smichy chichy, jedziemy dalej: Pomost jest zrobiony w wersji "ruchomej" - zblocze działa jak należy Odrobina zieleni i betonu: Oraz kwit gratulacyjny: uprawniający do odbioru "Łosia" 3 Cytuj
Staryfajter1954 Napisano 14 Lipca 2021 Napisano 14 Lipca 2021 Bardzo ładny model I nadal jest to vintage w klasycznym tego słowa znaczeniu. Używanie linki czy nie stoi w sprzeczności z klasycznym pojęciem vintage. 1 Cytuj
Michal_G Napisano 14 Lipca 2021 Napisano 14 Lipca 2021 Bardzo fajnie wyszedł. Lina może trochę za jasna (powinna chyba być czymś konserwowana) ale to drobiazg i moje wrażenie może też być mylne - kwestia fotek. 1 Cytuj
Staryfajter1954 Napisano 14 Lipca 2021 Napisano 14 Lipca 2021 53 minuty temu, Michal_G napisał: Bardzo fajnie wyszedł. Lina może trochę za jasna (powinna chyba być czymś konserwowana) ale to drobiazg i moje wrażenie może też być mylne - kwestia fotek. Ten model pokazuje, że nawet ze starego zestawu można zbudować naprawdę piękny model. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi