RH Napisano 20 Lipca 2021 Share Napisano 20 Lipca 2021 An-2 Wiedeńczyk firma Valom 1:48 . 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 20 Lipca 2021 Share Napisano 20 Lipca 2021 świetnie to malowanko Ci wyszło bo łatwe nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 20 Lipca 2021 Share Napisano 20 Lipca 2021 Ciekawa jest historia tego samolotu, szkoda, że jej nie opisałeś. Niezależenie od tego bardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 20 Lipca 2021 Share Napisano 20 Lipca 2021 8 minut temu, zaruk napisał: Ciekawa jest historia tego samolotu, szkoda, że jej nie opisałeś. to prawda ! dla zainteresowanych wrzucam : https://dzieje.pl/rozmaitosci/historyczny-2-wiedenczyk-znow-polecial-do-wiednia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 21 Lipca 2021 Share Napisano 21 Lipca 2021 Ładnie zrobiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 21 Lipca 2021 Autor Share Napisano 21 Lipca 2021 W dniu 20.07.2021 o 21:00, M.A.V. napisał: świetnie to malowanko Ci wyszło bo łatwe nie jest Oj nie latwe ,troszke trzeba było się namęczyć , z tym żeby go wykonać jako tako dokładnie to trzeba wyrzucić instrukcję i posiłkować sie tylko zdjęciami orginalłu ,To taka moja rada dla wszystkich ktorzy chcieliby to ,to skleić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 21 Lipca 2021 Autor Share Napisano 21 Lipca 2021 23 godziny temu, zaruk napisał: Ciekawa jest historia tego samolotu, szkoda, że jej nie opisałeś. Niezależenie od tego bardzo mi się podoba. Mysle ze dla chcącego poznać historię tego samolotu ,to nie jest problem tylko trzeba troszkę poszperać po internecie .Ja tylko chciałem model i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szyszka Napisano 24 Lipca 2023 Share Napisano 24 Lipca 2023 Cześć, wiem że temat stary ale czy mógłbyś powiedzieć jak udało ci się zrobić to malowanie? Robię wiedeńczyka w 1/72 i nie wiem do końca jak to zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi