adamkijak Napisano 26 Maja 2008 Share Napisano 26 Maja 2008 Model i podstawka skonczony, leciutko potraktowany filtrem zeby wszystko mniej wiecej do siebie pasowalo. Nic juz wiecej w tym temacie nie wycisne z powodu braku umiejetnosci, no i bateria w aparacie padla wiec tylko pare fotek. CDN-nastapi, to juz koniec wiecej sztuczek brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 27 Maja 2008 Autor Share Napisano 27 Maja 2008 Wychodzi na to ze jest taka kiszka ze az szkoda cos skomentowac. Porobilem pare zdjec korzystajac z resztek swiatla i naladowanej baterii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 27 Maja 2008 Share Napisano 27 Maja 2008 Może powtórzę to co pisałem Ci w warsztacie, ale jest wyśmienicie! A pamiętając, że to jak mówisz Twój debiut w pancerce to jest "plus" wyśmienicie! Wielkie brawa za temat i wykonanie! Fajnie, że dodałeś siatkę i tabliczki - mi się wielce podoba i zachęcam do dalszego robienia czołgów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boozy Napisano 27 Maja 2008 Share Napisano 27 Maja 2008 Bardzo ładny modelik i dioramka Lepiej jakbyś zdjęcia robił na jakimś jednokolorowym tle... dałoby to lepszy efekt. Pozdrawiam i również zachęcam do dalszych prac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 27 Maja 2008 Share Napisano 27 Maja 2008 bardzo fajnie to wszystko sie komponuje, podoba mi się, fajnie przybrudzony, pasuje do podłoża a to duży +, siatka i tabliczki są ekstra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 28 Maja 2008 Share Napisano 28 Maja 2008 Model ładny jak na pierwszą pancerkę . Szczególnie mi się podoba ta dioramka, fajny klimacik . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 28 Maja 2008 Autor Share Napisano 28 Maja 2008 To super ze nie poszlo mi tak zle, ale piszecie ze niezle jak na pierwsza puszke, wiec moze by tak napisac co jest zle zebym wiedzial czego unikac i co dopracowac na przyszlosc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
balu Napisano 28 Maja 2008 Share Napisano 28 Maja 2008 Jak się nie znam na pancerce współczesnej, tak mi się podoba. Scenka też bardzo ciekawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej2 Napisano 28 Maja 2008 Share Napisano 28 Maja 2008 Brawo! bardzo fajny modelik, mam nadzieje że w pancerce już zostaniesz. No to po skończonej pracy strzel se Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 28 Maja 2008 Share Napisano 28 Maja 2008 aż nie chce się wierzyć, że to Twoja pierwsza pancerka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 28 Maja 2008 Share Napisano 28 Maja 2008 Nie wiedziałem, że ten "widelec" i tak pójdzie w piach. Jak ich nie lubię, tak mi sie ten podoba...wypadałoby zlepić kolejny, co Ty na to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 29 Maja 2008 Autor Share Napisano 29 Maja 2008 mam nadzieje że w pancerce już zostaniesz. ..wypadałoby zlepić kolejny, co Ty na to ? Bedzie,bedzie spodobalo mi sie. Gwiezdne Wojny na razie mnie wykonczyly wiec musze od nich odpoczac. Jeszcze nie wiem czy wspolczesnie, czy moze II wojna, ale na pewno nic Niemieckiego. Dziekuje za dobre opinie i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Napisano 6 Czerwca 2008 Share Napisano 6 Czerwca 2008 Bardzo fajnie Ci ten pojazd wyszedł. A mógłbyś powiedzieć z czego zrobiłeś płot, bo bardzo realistycznie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 6 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 6 Czerwca 2008 A mógłbyś powiedzieć z czego zrobiłeś płot, bo bardzo realistycznie wygląda. Po paru dniach prob zrobienia go samemu, pojechalem do sklepu motoryzacyjnego i kupilem siatke ktora podobno (tak to wyglada z instrukcji na opakowaniu) uzywa sie do latania dziur w karoserii. Rozwazalem takze zakup siatki ktora laczy sie plyty gipsowe. Reszta plotu to ramki od modeli i drut kolczasty wlasnej roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi