bart207skw Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 Warto jeszcze wspomnieć o takim śmigłowcu: Westland Wessex. Miałem go kiedyś jego onego sklejonego. Miał swoje wady: przekoszone tylne kółko, pogięte łopaty wirnika głównego, niedopasowane oszklenie oraz źle zrobiony wlot powietrza do silnika. Jednak mimo wszystko cieszył na półce. Duży i efektowny model. Wydał go novo, ZTS, ARK Obecnie raczej nie sensu go sklejać z uwagi na lepsze modele tego śmigłowca. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Staryfajter1954 Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 Moim zdaniem warto go jednak skleić ponieważ dzięki temu po sklejeniu można go porównać właśnie z nowszymi zestawami tej maszyny. Nie wygląda źle ale trzeba brać pod uwagę kiedy ten model został przez FROGa opracowany i wprowadzony na rynek. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bart207skw Posted July 28, 2021 Author Share Posted July 28, 2021 8 minut temu, Staryfajter1954 napisał: Moim zdaniem warto go jednak skleić ponieważ dzięki temu po sklejeniu można go porównać właśnie z nowszymi zestawami tej maszyny. Nie wygląda źle ale trzeba brać pod uwagę kiedy ten model został przez FROGa opracowany i wprowadzony na rynek. tak jak wyżej pisałem - cieszył oko na półce - miałem go z Chematica - kolejna firma co go wypuszczała - jeszcze chyba na stronie Chematica są do nabycia kalki do niego. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jmx62 Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 Taka prośba do bart207skw. Mógłbyś w tytule tematu dopisać skalę, producenta i nr katalogowy? Ułatwi to później szukanie konkretnego modelu. Dotyczy również inboxa W.Lynx. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts