Jacorro Napisano 7 Lutego 2022 Autor Share Napisano 7 Lutego 2022 Czy opłaca się dokupić gumowe gąsienice od afv? Bo plastikowych od hobby Boss nie znalazłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 7 Lutego 2022 Super Moderator Share Napisano 7 Lutego 2022 tak, są całkiem fajne i dużo lepsze od Tamiyowskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacorro Napisano 9 Lutego 2022 Autor Share Napisano 9 Lutego 2022 Zostały gąsienice do zrobienia i jeszcze trochę ziemi. Wydaje mi się, że trochę przesadziłem z weatheringiem. Powiedzcie co mogę jeszcze poprawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykd Napisano 9 Lutego 2022 Share Napisano 9 Lutego 2022 A cóż to na tych kastach do rakiet się stało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacorro Napisano 9 Lutego 2022 Autor Share Napisano 9 Lutego 2022 8 minut temu, patrykd napisał: A cóż to na tych kastach do rakiet się stało Próba zrobienia osmoleń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykd Napisano 9 Lutego 2022 Share Napisano 9 Lutego 2022 Rozumiem, że robiłeś je farbą olejną. Nie wydaję ci się że są zbyt intensywne. Wzorowałeś się na jakmimś zdjęciu. Może lepiej je troszkę jeszcze wyblendować bo przejścia są zbyt ostre. I Ich intensywność też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi