Fixer Napisano 6 Sierpnia 2021 Share Napisano 6 Sierpnia 2021 F-19 Stealth z zestawu Italeri. Schemat malowania bazuje na F-22, włącznie z metaliczną powłoką którą chyba niespecjalnie widać na zdjęciach. Godło na ogonie z zapasów Games Workshop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 6 Sierpnia 2021 Share Napisano 6 Sierpnia 2021 Fajnie wygląda. Czemu oszklenie miedzianowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fixer Napisano 6 Sierpnia 2021 Autor Share Napisano 6 Sierpnia 2021 @mandrivecsnie miałem pomysłu na kolor i eksperymentowałem z różnymi metalizerami. Nie do końca jestem zadowolony z efektu bo wygląda to trochę zabawkowo, ale że oszklenie jest przyklejone na ClearFix to może jeszcze kiedyś przemaluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 6 Sierpnia 2021 Share Napisano 6 Sierpnia 2021 Gdzieś na początku lat 2000-nych była taka gierka komputerowa: "F-19" właśnie. Wiele czasu wtedy nad Zatoką Perską, Europą Wschodnią czy Północną. Tak więc wspomnienia szczenięcych lat wróciły. Fajnie zobaczyć tego wynalazka w "trójwymiarze". "Się podobie" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fixer Napisano 7 Sierpnia 2021 Autor Share Napisano 7 Sierpnia 2021 @Baas ArK to raczej koniec lat osiemdziesiątych Był jeszcze "F-29 Retaliator", w którym można było polatać zmilitaryzowaną wersją X-29, którego też kiedyś na forum pokazywałem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 7 Sierpnia 2021 Share Napisano 7 Sierpnia 2021 Nie neguję, że była dużo wcześniej, tylko że ja się dość późno do kompa dorwałem. Ale i tak grałem w to nie wcześniej niż w połowie lat dziewięćdziesiątych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter_D Napisano 11 Sierpnia 2021 Share Napisano 11 Sierpnia 2021 (edytowane) A tutaj jeszcze kilka innych wariacji tego samolotu, który występuje pod nazwą f-19: https://www.galaxykits.com/tag/f-19 Edytowane 11 Sierpnia 2021 przez Peter_D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi