Fixer Napisano 6 Sierpnia 2021 Napisano 6 Sierpnia 2021 F-19 Stealth z zestawu Italeri. Schemat malowania bazuje na F-22, włącznie z metaliczną powłoką którą chyba niespecjalnie widać na zdjęciach. Godło na ogonie z zapasów Games Workshop. Cytuj
mandrivecs Napisano 6 Sierpnia 2021 Napisano 6 Sierpnia 2021 Fajnie wygląda. Czemu oszklenie miedzianowane? Cytuj
Fixer Napisano 6 Sierpnia 2021 Autor Napisano 6 Sierpnia 2021 @mandrivecsnie miałem pomysłu na kolor i eksperymentowałem z różnymi metalizerami. Nie do końca jestem zadowolony z efektu bo wygląda to trochę zabawkowo, ale że oszklenie jest przyklejone na ClearFix to może jeszcze kiedyś przemaluję. Cytuj
Baas ArK Napisano 6 Sierpnia 2021 Napisano 6 Sierpnia 2021 Gdzieś na początku lat 2000-nych była taka gierka komputerowa: "F-19" właśnie. Wiele czasu wtedy nad Zatoką Perską, Europą Wschodnią czy Północną. Tak więc wspomnienia szczenięcych lat wróciły. Fajnie zobaczyć tego wynalazka w "trójwymiarze". "Się podobie" 2 Cytuj
Fixer Napisano 7 Sierpnia 2021 Autor Napisano 7 Sierpnia 2021 @Baas ArK to raczej koniec lat osiemdziesiątych Był jeszcze "F-29 Retaliator", w którym można było polatać zmilitaryzowaną wersją X-29, którego też kiedyś na forum pokazywałem. 1 Cytuj
Baas ArK Napisano 7 Sierpnia 2021 Napisano 7 Sierpnia 2021 Nie neguję, że była dużo wcześniej, tylko że ja się dość późno do kompa dorwałem. Ale i tak grałem w to nie wcześniej niż w połowie lat dziewięćdziesiątych. Cytuj
Peter_D Napisano 11 Sierpnia 2021 Napisano 11 Sierpnia 2021 (edytowane) A tutaj jeszcze kilka innych wariacji tego samolotu, który występuje pod nazwą f-19: https://www.galaxykits.com/tag/f-19 Edytowane 11 Sierpnia 2021 przez Peter_D Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi