Adamo722 Napisano 8 Sierpnia 2021 Share Napisano 8 Sierpnia 2021 (edytowane) Tytułem wstępu. 15 sierpnia 1943 kpt. Hilbert poprowadził formację 41 FS Airacobras przeciwko japońskiemu nalotowi na Tsili Tsili. Pomimo awarii swojego uzbrojenia udało mu się trafić kilka atakujących bombowców. Po wyczerpaniu amunicji i paliwa został zestrzelony w drodze powrotnej do domu przez japońskie myśliwce. Model wykonany wg instrukcji dodatkowo przenitowany. Edytowane 8 Sierpnia 2021 przez Adamo722 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano 8 Sierpnia 2021 Share Napisano 8 Sierpnia 2021 W kwestii formalnej: 41 FS i Tsili Tsili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 8 Sierpnia 2021 Autor Share Napisano 8 Sierpnia 2021 19 minut temu, greatgonzo napisał: W kwestii formalnej: 41 FS i Tsili Tsili. Poprawione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano 8 Sierpnia 2021 Share Napisano 8 Sierpnia 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 10 Sierpnia 2021 Share Napisano 10 Sierpnia 2021 Bardzo ładny. Uwielbiam takie jednośmigłowe cudeńka. Może przyczepiłbym się do lekko świecącej kalki, łoszem nieskalanej. Poza tym bomba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WujekAlice Napisano 10 Sierpnia 2021 Share Napisano 10 Sierpnia 2021 A gdzie bomba? Ma zbiornik. Ładny model i ładne wykonanie - jeden z tych samolotów, które zrobili Jankesi, tylko nie wiedzieli po co... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 12 Sierpnia 2021 Share Napisano 12 Sierpnia 2021 Poza tym ujmujące są te drzwiczki. Da radę jakiś zoom na wnętrze kokpitu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 12 Sierpnia 2021 Autor Share Napisano 12 Sierpnia 2021 Mam tylko takie szkoda że nie zrobiłem bez drzwi 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 13 Sierpnia 2021 Share Napisano 13 Sierpnia 2021 No faktycznie trochę szkoda. Ale i tak CHCĘ tam wleźć i zatrzasnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi