hamp Napisano 11 Sierpnia 2021 Share Napisano 11 Sierpnia 2021 Model z lat siedemdziesiątych. Ma nawet gumowe opony i napęd. Jak wiele innych z tego okresu,np stara Tamiya . Trafił do mnie na początku lat dziewięćdziesiątych, odnalazłem go niedawno po przeprowadzce. Był po zalaniu pudełka. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano 11 Sierpnia 2021 Share Napisano 11 Sierpnia 2021 Jak na tak wiekowy zestaw to robi moim zdaniem całkiem dobre wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 11 Sierpnia 2021 Share Napisano 11 Sierpnia 2021 Prawdziwa ciekawostka, skala bardzo nietypowa, pudełko jak stare Fujimi. Super wykopek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
India Napisano 11 Sierpnia 2021 Share Napisano 11 Sierpnia 2021 (edytowane) Dopiero drugi inbox po Lme, prawdziwie oryginalny. Oczywiście to tylko moja opinia. Edytowane 11 Sierpnia 2021 przez India Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 11 Sierpnia 2021 Share Napisano 11 Sierpnia 2021 No niezłego artefakta koega wykopał ze szafy. Co prawda ogolnie pojeta pancerka to nie moje klimaty ale podoba mi się. Nawet nie wiedziałem że istniala taka firma modelarska. No i do tego ta nietypowa skala. Podejrzewam że niezła kasiurka bylaby do zgarnięcia na wyprzedaży. Ale nie sprzedawaj go bo później będziesz tego żałował, wiem po sobie niestety po niewczasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hamp Napisano 12 Sierpnia 2021 Autor Share Napisano 12 Sierpnia 2021 Firma istniała. Była cała seria pojazdów w tej skali. Np. https://www.scalemates.com/kits/midori-200-012-great-britain-hornet--1001361 https://www.scalemates.com/kits/midori-016-sdkfz-250-10--1089525 wystarczy w wyszukiwarkę wrzucić : Midori,1/40 Ja innych nie miałem. Na razie nie sprzedaję choć widziałem na brytyjskim ebayu za 35 funciaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi