K_Mazur Napisano 22 Sierpnia 2021 Share Napisano 22 Sierpnia 2021 (edytowane) Witam wszystkich. Dawno nie korzystałem z forum, więc postanowiłem w końcu coś wrzucić, zawsze to ktoś podpowie podzieli się opinia itd.. A więc model ATST firmy Bandai. Parę rzeczy dodałem od siebie. Model malowany farbami Valejo. Zapraszam do oglądania. Edytowane 22 Sierpnia 2021 przez K_Mazur 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 23 Sierpnia 2021 Share Napisano 23 Sierpnia 2021 (edytowane) Fajny, nieźle i realistycznie zmęczony, widać, że go chłopaki w boju nie oszczędzali Przydałaby mu się minimalna podstawka, imo lepiej by się na niej z tym złachaniem prezentował. Podoba się Edytowane 23 Sierpnia 2021 przez Rafał B 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K_Mazur Napisano 23 Sierpnia 2021 Autor Share Napisano 23 Sierpnia 2021 Dziękuję bardzo, fajnie że się podoba. A podstaweczka powoli "się robi" 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 23 Sierpnia 2021 Share Napisano 23 Sierpnia 2021 Godzinę temu, K_Mazur napisał: A podstaweczka powoli "się robi" No i bardzo dobrze i ładnie będzie się na niej prezentował, bo podstawka widzę dobrze się zapowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 23 Sierpnia 2021 Share Napisano 23 Sierpnia 2021 Bardzo fajnie wyszedł - szczególnie te ślady po trafieniach robią robotę podstawka też wielce zacna to teraz tylko figurek będzie brakować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieh_san Napisano 24 Sierpnia 2021 Share Napisano 24 Sierpnia 2021 Mega mi się podoba Bardzo fajnie zmęczony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K_Mazur Napisano 24 Sierpnia 2021 Autor Share Napisano 24 Sierpnia 2021 Fajnie ze się podoba, napewno złożę jeszcze nie raz jakiegoś " robocika". Przyjemna robota. 23 godziny temu, M.A.V. napisał: Bardzo fajnie wyszedł - szczególnie te ślady po trafieniach robią robotę podstawka też wielce zacna to teraz tylko figurek będzie brakować Figurki będą, nie długo wrzucę jakieś zdjęcia skończonej dioramki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi