rudy0007 Napisano 10 Października 2021 Share Napisano 10 Października 2021 Ekspres do kawy musiałem chwilowo odstawić na bok, są rzeczy ważne i ważniejsze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 11 Października 2021 Autor Share Napisano 11 Października 2021 8 godzin temu, rudy0007 napisał: są rzeczy ważne i ważniejsze Czyli że co? 2+1? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 11 Października 2021 Share Napisano 11 Października 2021 Godzinę temu, abtb napisał: Czyli że co? 2+1? Dokładnie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 3 Listopada 2021 Share Napisano 3 Listopada 2021 Piekna robota. Bardzo fajny miekki malunek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 17 Lutego Share Napisano 17 Lutego W dniu 29.08.2021 o 00:49, M.A.V. napisał: eeee szkoda że się zmarnują te piękne kalki z rekinami..... a masz już jakiegoś libijczyka upatrzonego żeby pasował ? ja tam się nie znam ale libijskie też kojarzę tylko te z bocznym działkiem: a może coś całkiem kozackiego jeśli Cię wciągnęła tematyka "kroksów" i lecisz hurtem taki rarytas z Wybrzeża Kości Słoniowej : Właśnie przed chwilą kupiłem sobie kalki na takiego potwora 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 17 Lutego Autor Share Napisano 17 Lutego 3 godziny temu, rudy0007 napisał: Właśnie przed chwilą kupiłem sobie kalki na takiego potwora To dokup jeszcze potwora i zakładaj warsztat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi