Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Czemu smutny? Chyba lepiej, ze samoloty trafily w rece jakiegos kolekcjonera, niz by mialy rozsypac sie gdzies na zlomowisku.

Napisano (edytowane)

Odmaluje i sobie do ogrodu jako meble wstawi domoteka wysiada Jeść obiad w fotelu pilota albo robić grila w silniku moze

Edytowane przez Gość
Napisano

Faktycznie różne są pojęcia ,,kolekcji,,.

5fd9744c13cb8714.jpg

Można kolekcjonować np.różne elementy rozbebeszając samoloty.

Taki człowiek na pewno ma dobre układy z najbliższym skupem złomu.

Mnie osobiście serce boli.

Krystek.

Napisano (edytowane)
Odmaluje i sobie do ogrodu jako meble wstawi domoteka wysiada Jeść obiat w fotelu pilota albo robić grila w silniku moze

A z ilu dań ten - obiat ?

Edytowane przez Gość
Napisano

Zapewne chodziło o spożywanie opiatów. Tak na poprawę humoru.

Pamiętajcie: zażywasz - przegrywasz.

Napisano

Ja znałem jednego kolekcjonera w Polsce, miał Miga 21, Mi2 i chyba Miga 15. Wszystko w dobrym stanie. Całkiem sporo osób w NIemczech czy USA posiada takie "wyposażenie" ogródka. ;)

Napisano

Dobrze, że nie zarył śmigłem, tylko mu sie nie zablokowala goleń, będzie pewnie za kilka tygodni sprawny, ale szkoda bo fajne zdjecia by wyszly w powietrzu.

Napisano

Żółtego MiGa-21 (nie wiem czy akurat tego) można było jakiś czas temu kupić na allegro.

Napisano
Wszem i wobec oznajmiam, że są widoki o wiele grosze od 1oo rdzewiejących migów 21

Kolega zdaje się nie rozumie, że czym innym są wypadki losowe (takim był dzwon 109tki) a czym innym barbarzyńskie złomowanie unikatowych (ze względu na malowanie, typ albo inne cechy szczególne) maszyn. Swoją drogą, za zn iszczenie MiGa-23 n/b 149 sam bym sprawcy chętnie coś zrobił......