Klapouch Napisano 7 Września 2021 Share Napisano 7 Września 2021 (edytowane) Można się znęcać. Zmagania opisałem w warsztacie: Edytowane 7 Września 2021 przez Klapouch 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 7 Września 2021 Share Napisano 7 Września 2021 Jeśli by zapomnieć o tym wszystkich niedoskonałościach wydruku, to nawet nawet jak na cywilny pojazd:) może za zòłty troszkę, a może to światło takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieh_san Napisano 7 Września 2021 Share Napisano 7 Września 2021 Fajny, tam tylko coś się zagięła prawa gąsienica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klapouch Napisano 7 Września 2021 Autor Share Napisano 7 Września 2021 Ta jest - spadło całe i się połamało w diabły. Cud boski, że widać tylko w 1 miejscu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 9 Września 2021 Share Napisano 9 Września 2021 Szczerze powiem, że na wcześniejszym etapie malowanie wydawało mi się lepsze: Albo coś się z nim potem stało, albo zdjęcia przekłamują bo się jakiś jaskrawy zrobił. Przepraszam za krytyczny głos, ale nie masz też takiego wrażenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klapouch Napisano 10 Września 2021 Autor Share Napisano 10 Września 2021 (edytowane) Oleje trochę podbiły nasycenie kolorów. Taki był mój zamysł i ten etap się powiódł. Zrobię zdjęcie jak wrócę do domu bez oświetlenia - tj w świetle dziennym. Edytowane 10 Września 2021 przez Klapouch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klapouch Napisano 10 Września 2021 Autor Share Napisano 10 Września 2021 @zaruk to zdjęcia bez żadnej obróbki. Światło dzienne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 10 Września 2021 Share Napisano 10 Września 2021 Zdecydowanie lepiej to wygląda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 10 Września 2021 Share Napisano 10 Września 2021 Na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klapouch Napisano 10 Września 2021 Autor Share Napisano 10 Września 2021 40 minut temu, Adamo722 napisał: Na pewno Ale że co przepraszam bardzo :)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 10 Września 2021 Share Napisano 10 Września 2021 Za wcześniejsze fotki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klapouch Napisano 12 Września 2021 Autor Share Napisano 12 Września 2021 Jeszcze jedno podejście do zdjęć. Tym razem czarne tło. Nie wiem co jest nie tak z tym modelem, ale im dłużej na niego patrzę tym bardziej mnie irytuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi