hellvis Napisano 16 Września 2021 Share Napisano 16 Września 2021 (edytowane) Taki brzydal z antypodów, czyli Warhawk 49 Fighter Group na wakacjach w Darwin. Edytowane 16 Września 2021 przez hellvis 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 16 Września 2021 Share Napisano 16 Września 2021 Podoba się, fajnie zrobiony! Najbardziej oczywiście SZCZĘKI 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 16 Września 2021 Share Napisano 16 Września 2021 Przeraża (szczęki). Kabinka zakryta celowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 16 Września 2021 Share Napisano 16 Września 2021 Model ok można jeszcze ewentualnie linki anten dodać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hellvis Napisano 17 Września 2021 Autor Share Napisano 17 Września 2021 Cytat Kabinka zakryta celowo? W sensie, że zamknięta? Celowo, model prosto z pudła to i nie ma za bardzo co pokazywać w środku Cytat można jeszcze ewentualnie linki anten dodać Można, można. Nawet był taki plan, że potem dorobię i tak jakoś zostało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 18 Września 2021 Share Napisano 18 Września 2021 4 godziny temu, hellvis napisał: Nawet był taki plan, że potem dorobię i tak jakoś zostało... Dorób bo są dość efektowne w tej maszynie. Mój też dostał te barwy, ale z powodu awarii kalek cudownie przemienił się w Texas Longhorn'a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hellvis Napisano 18 Września 2021 Autor Share Napisano 18 Września 2021 A pamiętam tą twoja czterdziestkę i zdaje się że też rozminę czy on oliwkowy był czy łaciaty. Też się nie mogłem zdecydować. Niedawno miałem podobny dylemat z nowo gwinejska Aircobrą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi