R_Mazzi Posted September 26, 2021 Share Posted September 26, 2021 Uważam, że skończony. Miał być na konkurs tutaj na forum ale trochę się koniec przeciągnął Wątek warsztatowy tutaj. W skrócie: - model - Dragon - zimmerit- Atak - PE- Eduard - lufa - RB - km, antena - Aber Malowany pędzlem farbkami Lifecolor. Uwagi mile widziane 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GreGG24 Posted September 28, 2021 Share Posted September 28, 2021 Jeśli mnie wzrok nie myli, to widziałem go chyba w Jaworznie. Ekstra praca, bardzo mi się podoba Zimmerit - samodzielnie robiony chyba. Na winietce prezentuje się znakomicie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
R_Mazzi Posted September 28, 2021 Author Share Posted September 28, 2021 Zimmerit to wyrób firmy Atak. Możesz rzucić okiem na wątek warsztatowy jak to wyglądało w budowie. W Jaworznie był bardzo ładnie zmalowany Ferdynand. Ale niestety nie mój. Słonik był jeszcze nie gotowy. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts