R_Mazzi Napisano 26 Września 2021 Share Napisano 26 Września 2021 Uważam, że skończony. Miał być na konkurs tutaj na forum ale trochę się koniec przeciągnął Wątek warsztatowy tutaj. W skrócie: - model - Dragon - zimmerit- Atak - PE- Eduard - lufa - RB - km, antena - Aber Malowany pędzlem farbkami Lifecolor. Uwagi mile widziane 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GreGG24 Napisano 28 Września 2021 Share Napisano 28 Września 2021 Jeśli mnie wzrok nie myli, to widziałem go chyba w Jaworznie. Ekstra praca, bardzo mi się podoba Zimmerit - samodzielnie robiony chyba. Na winietce prezentuje się znakomicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano 28 Września 2021 Autor Share Napisano 28 Września 2021 Zimmerit to wyrób firmy Atak. Możesz rzucić okiem na wątek warsztatowy jak to wyglądało w budowie. W Jaworznie był bardzo ładnie zmalowany Ferdynand. Ale niestety nie mój. Słonik był jeszcze nie gotowy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi