myszaty Napisano 17 Listopada 2021 Share Napisano 17 Listopada 2021 Sklepy dla manikiurzystek. Wpisz w googla : frezy do paznokci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sjr Napisano 17 Listopada 2021 Share Napisano 17 Listopada 2021 Frezy mam, bardziej chodzi mi o wiertła czy tarcze tnące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 17 Listopada 2021 Share Napisano 17 Listopada 2021 Z tymi tarczami to teżmam problem, bo do pazokci to się tego nie używa, zostaje dremel lub proxxon... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angus73 Napisano 18 Listopada 2021 Share Napisano 18 Listopada 2021 Ja swoje wiertla kupilem w leroyumerlinie, od 0,3 do 1,5mm a poza tym znajdziesz je w internetowych sklepach modelarskich. Wpisz w google frezy 2,4mm oraz końcówki do polerowania 2,4mm, wyskoczy co tam potrzebujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angus73 Napisano 18 Listopada 2021 Share Napisano 18 Listopada 2021 A ostatnio za 40 zeta trafilem chinska wiertarkopolerke do której pasują obydwa rozmiary trzpieni. Znalazlem w popularnym modelarskim sklepie internetowym wpisujac w gugla mini wiertarka elektryczna, wyskakuje od razu i tez ma obroty praktycznie od zera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angus73 Napisano 13 Lutego 2022 Share Napisano 13 Lutego 2022 sa w sklepach modelarskich online, a ostatnio znalazlem caly set w LeoryMerlin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi