DamianosPL Napisano 27 Lipca Autor Share Napisano 27 Lipca Jedna strona gąsienic zrobiona. Z jednej strony było szlifowane by nie było widać miejsc po wypychaczach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianosPL Napisano 2 Sierpnia Autor Share Napisano 2 Sierpnia 2 Strona gąsienic skończona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianosPL Napisano 9 Sierpnia Autor Share Napisano 9 Sierpnia Podkład dany. Zostało jeszcze zapodkładować gąsienice, wieże i kadłub. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianosPL Napisano 24 Sierpnia Autor Share Napisano 24 Sierpnia Koła pomalowane Lifecolor German Panzer Grunbraun Gelbbraun RAL 8000 . Gąsienice zapodkładowane i pomalowane Tamiya XF-84 Dark Iron. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianosPL Napisano 30 Sierpnia Autor Share Napisano 30 Sierpnia Kadłub i wieża zapodkładowane. Jak również i pomalowane Lifecolor German Panzer Grunbraun Gelbbraun RAL 8000 . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vsk9 Napisano 30 Sierpnia Share Napisano 30 Sierpnia Jak Ci się maluje tymi Lifecolorami aerografem? Chciałem je wypróbować ale naczytałem się wielu opinii o tym, że są dość kłopotliwe 'w obsłudze' i ciężko się z nimi pracuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianosPL Napisano 31 Sierpnia Autor Share Napisano 31 Sierpnia 14 godzin temu, Vsk9 napisał: Jak Ci się maluje tymi Lifecolorami aerografem? Chciałem je wypróbować ale naczytałem się wielu opinii o tym, że są dość kłopotliwe 'w obsłudze' i ciężko się z nimi pracuje. Mi bardzo dobrze sie nimi maluje. Jeśli chodzi o Primer to 3:1 Thinner a farby normalnie lece 1:1 przy cisnieniu 1 bar. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianosPL Napisano 31 Sierpnia Autor Share Napisano 31 Sierpnia Akcesoria pomalowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianosPL Napisano 14 Września Autor Share Napisano 14 Września Akcesoria przyklejone. Koła i gąsienice założone był problem z założeniem ale na siłe dało się. Lakier bezbarwny dany. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianosPL Napisano 20 Września Autor Share Napisano 20 Września Kalkomanie przyklejone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianosPL Napisano 20 Września Autor Share Napisano 20 Września Galeria już dostępna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano Niedziela o 15:34 Share Napisano Niedziela o 15:34 No i kolejny super model. Jaki następny? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano Niedziela o 18:59 Share Napisano Niedziela o 18:59 T-34-85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano 2 godziny temu Share Napisano 2 godziny temu 34 w Girls und Panzer? Coś mi ti nie pasuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 1 godzinę temu Share Napisano 1 godzinę temu (edytowane) 57 minut temu, Robi napisał: 34 w Girls und Panzer? Coś mi ti nie pasuje... A dla czego nie ? Załogantka już jest, co prawda nie taka jak te eteryczne japońskie suczki tylko prawdziwa sowiecka kobieta z krwi i kości o taka: Edytowane 1 godzinę temu przez Adams M1A1 brak zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano 53 minuty temu Share Napisano 53 minuty temu Bardzo ciekawe, powiem szczerze. Myślałem że tylko czołgi helmutów wliczają się w GuP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi