Kalor Napisano 23 Października 2021 Share Napisano 23 Października 2021 Hej Nie bardzo wiem co jeszcze napisać, model służył mi głównie do eksperymentowania z chippingiem, błotem i malowaniem. Żeby nie było nudno dorzuciłem kilka rzeczy i ślady po deszczu. Pełna galeria w większej rozdzielczości tutaj: https://imgur.com/a/BEQ1iaN 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 23 Października 2021 Share Napisano 23 Października 2021 Podoba mi się. Teraz rozumiem czemu wieża ma taki kolor. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 23 Października 2021 Share Napisano 23 Października 2021 Ten pojazd jest dla mnie przedziwaczny. Wieża kojarzy mi się z uchwytem baterii kranowej. Nie jest na pewno jednym z tych, które mi się podobają. Jednak sama modelarska robota podoba mi się bardzo. Fajne i przede wszystkim kontrolowane efekty chippingu, faktura wieży, i ogólna praca olejami na poziomie sprawiają, że na model dobrze się patrzy. I jeszcze osobna sprawa czyli figurka - dla mnie fenomenalna. Ta błękitna koszula jak w debacie '95 ale twarz bardziej wyraźna i wiarygodna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarBourne Napisano 23 Października 2021 Share Napisano 23 Października 2021 Mnie brakuje okopceń na końcach rur wydechowych i obok nich, poza tym bardzo ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi