Kalor Napisano 23 Października 2021 Napisano 23 Października 2021 Hej Nie bardzo wiem co jeszcze napisać, model służył mi głównie do eksperymentowania z chippingiem, błotem i malowaniem. Żeby nie było nudno dorzuciłem kilka rzeczy i ślady po deszczu. Pełna galeria w większej rozdzielczości tutaj: https://imgur.com/a/BEQ1iaN 7 Cytuj
zaruk Napisano 23 Października 2021 Napisano 23 Października 2021 Podoba mi się. Teraz rozumiem czemu wieża ma taki kolor. 1 Cytuj
TAW Napisano 23 Października 2021 Napisano 23 Października 2021 Ten pojazd jest dla mnie przedziwaczny. Wieża kojarzy mi się z uchwytem baterii kranowej. Nie jest na pewno jednym z tych, które mi się podobają. Jednak sama modelarska robota podoba mi się bardzo. Fajne i przede wszystkim kontrolowane efekty chippingu, faktura wieży, i ogólna praca olejami na poziomie sprawiają, że na model dobrze się patrzy. I jeszcze osobna sprawa czyli figurka - dla mnie fenomenalna. Ta błękitna koszula jak w debacie '95 ale twarz bardziej wyraźna i wiarygodna Cytuj
StarBourne Napisano 23 Października 2021 Napisano 23 Października 2021 Mnie brakuje okopceń na końcach rur wydechowych i obok nich, poza tym bardzo ładny. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi