irizar Napisano 5 Czerwca 2008 Share Napisano 5 Czerwca 2008 Daje in box naczepy American Cargo Trailer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P@wel Napisano 5 Czerwca 2008 Share Napisano 5 Czerwca 2008 No in-box się mi przydał chyba ją kupię ważne, że 2-osiowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merida Napisano 5 Czerwca 2008 Share Napisano 5 Czerwca 2008 Fajna Naczepa może tęz ją kupie i podepne pod Petka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinzo56 Napisano 5 Czerwca 2008 Share Napisano 5 Czerwca 2008 Fajna Naczepa może tęz ją kupie i podepne pod Petka I co dał Twój post? Nie rozumie, zwykłe nabijanie postów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 5 Czerwca 2008 Share Napisano 5 Czerwca 2008 A co dał twój forum chyba słuzy do pisania co nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 6 Czerwca 2008 Share Napisano 6 Czerwca 2008 TomaszDudek A twój co dał?? Ja miałem też naczepę amerykańska tylko z innymi kalkami, oczywiście przepłaciłem 50zł. Ale jedno jest fajne, a mianowicie wózek z ośkami można sobie przesunąć do tyłu i do przodu. A jak ktoś pomyśli to dało by rade nawiercić otwór w wózku i nie przyklejać do ramy tylko włożyć jakiś drucik i sobie ustawiać, wózek jak się chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 6 Czerwca 2008 Share Napisano 6 Czerwca 2008 Witam!! Bardzo fajna naczepa!! Podobają mi się kalki, ekstra grafika!! Można wiedzieć ile za nią wołali i jaka jest długa?? Pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P@wel Napisano 6 Czerwca 2008 Share Napisano 6 Czerwca 2008 Krzychu126 napisał Witam!! Bardzo fajna naczepa!! Podobają mi się kalki, ekstra grafika!! Można wiedzieć ile za nią wołali i jaka jest długa?? proszę bardzo http://www.hobbysta.pl/naczepa-american-cargo-trailer-p-3824.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 6 Czerwca 2008 Share Napisano 6 Czerwca 2008 Truckerek93 czyba krytykowanie kogoś że coś napisał jest głupie, bo forum jest do tego żeby pisać a nie opierniczać innych że piszą. I mój post dał to że wyraziłem swoje zdanie o tego typu praktykach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 6 Czerwca 2008 Share Napisano 6 Czerwca 2008 62,5cm!! To więcej niż mój Daf z cysterną który ma 57,5cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irizar Napisano 6 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 6 Czerwca 2008 Dużo, Dużo , a dołóż do tego US Trucka, moja Vnka ma cośok. 25,7 cm chyba razem bedzie z 80cm ;), jak sie pomyliłem to poprawcie mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 6 Czerwca 2008 Share Napisano 6 Czerwca 2008 Truckerek93 czyba krytykowanie kogoś że coś napisał jest głupie, bo forum jest do tego żeby pisać a nie opierniczać innych że piszą.I mój post dał to że wyraziłem swoje zdanie o tego typu praktykach. Szanowny Kolego Tomaszu , masz racje , do pisania , ale do pisania z sensem , już nie mowiąc o beznadziejnych postach meridy nie wnoszących nic do tematu , i jego pisownia pozostawia wiele do życzenia ... Przepraszam , musiałem wtrącić swoje pińć groszy , Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 6 Czerwca 2008 Share Napisano 6 Czerwca 2008 Może dać wam nóż, czy już macie?? Co do kalek jakoś mi nie pasują do takiej naczepy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi