KRUGER_MAN Napisano 21 Lipca 2008 Napisano 21 Lipca 2008 Bardzo fajnie osmolony , i generalnie jest zajefajny . Pozdro Cytuj
adamkijak Napisano 24 Lipca 2008 Autor Napisano 24 Lipca 2008 Dziekuje wszystkim za dobre opinie, jak na drugiego pancerniaka w zyciu wyszedl mi niezle. Zdaje sobie sprawe ze bardziej doswiadczeni potrafili by wiecej wyciagnac z tego tematu, ale caly ten projekt byl dla mnie calkowita nowoscia wiec i tak mi wyszlo super. Nie jest latwo zrobic wrak. Cytuj
Treevill Napisano 25 Lipca 2008 Napisano 25 Lipca 2008 swietny model ... a malowanie cudo ... szkoda ze nie dales figurek na ta diorame Cytuj
adamkijak Napisano 25 Lipca 2008 Autor Napisano 25 Lipca 2008 Pare osob marudzilo, wiec zastanawialem sie w temacie tych figurek i nawet odwiedzilem sklep. Niestety zadnych takich idealnie pasujacych nie bylo, a przerabiac to sie nie czuje na silach wiec dalem spokoj. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi