KRUGER_MAN Napisano 21 Lipca 2008 Share Napisano 21 Lipca 2008 Bardzo fajnie osmolony , i generalnie jest zajefajny . Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 22 Lipca 2008 Share Napisano 22 Lipca 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 24 Lipca 2008 Autor Share Napisano 24 Lipca 2008 Dziekuje wszystkim za dobre opinie, jak na drugiego pancerniaka w zyciu wyszedl mi niezle. Zdaje sobie sprawe ze bardziej doswiadczeni potrafili by wiecej wyciagnac z tego tematu, ale caly ten projekt byl dla mnie calkowita nowoscia wiec i tak mi wyszlo super. Nie jest latwo zrobic wrak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Treevill Napisano 25 Lipca 2008 Share Napisano 25 Lipca 2008 swietny model ... a malowanie cudo ... szkoda ze nie dales figurek na ta diorame Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 25 Lipca 2008 Autor Share Napisano 25 Lipca 2008 Pare osob marudzilo, wiec zastanawialem sie w temacie tych figurek i nawet odwiedzilem sklep. Niestety zadnych takich idealnie pasujacych nie bylo, a przerabiac to sie nie czuje na silach wiec dalem spokoj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi