jakub476 Posted November 1, 2021 Share Posted November 1, 2021 Model zbudowany w ramach konkursu na Facebook'u, termin upływał wczoraj, więc ostatnie dni były intensywne ale udało się. Miałem z nią sporo problemów ze swojej winy, liquid decal to był zły pomysł, nie dość, że słabo się trzymał kalek to łatwo się brudził i walczyłem z brudnymi krawędziami na białym lakierze, po wszystkich poprawkach było trochę za grubo lakieru, a to pociągnęło nieidealne uszczelki itp... Ale z całości jestem bardzo zadowolony. Lista modyfikacji: - Kolor Rally white (Creative Color) - Kalkomanie Tein z rajdu Australi 1998 (Cartograf from Hasegawa) - Felgi (Tamiya) - Zapasowa felga (Resin) - Kalkomanie OZ Racing (Mr. Decal) - Opony (MF-Zone) - Hamulce (Tamiya) - Nity (Top Studio, Hobby Design) - Kevlar decals (Modeler's) - Pasy szelkowe (T2M, Eduard, Hasegawa) - Zapinki klap (Hobby Design) - Podniesione zawieszenie (Hasegawa, Handmade) - Chlapacze i osłony tylnego zawieszenia (Hasegawa) - Nocne oświetlenie (Hasegawa) - Słuchawki (Hasegawa) - Anteny - Folia lustrzana na bocznych szybach - Zamki drzwi(A+ Club) - Spryskiwacze (Handmade) 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stojkovic Posted November 1, 2021 Share Posted November 1, 2021 Możesz napisac jak uzyskałes efekt folii lustrzanej? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jakub476 Posted November 1, 2021 Author Share Posted November 1, 2021 Nakleiłem folie lustrzaną. Normalna folia do szyb z allegro, naklejałem od środka, trochę czasu to zajęło nim wyszło w miarę bez bąbli... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stojkovic Posted November 2, 2021 Share Posted November 2, 2021 Tylko u ciebie została zachowana przeziernośc szyby, a wiele folii lustrzanych zachowuje się jak lustra wenckie. Że z zewnątrz nie będzie widac wnętrza. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.A.V. Posted November 2, 2021 Share Posted November 2, 2021 nie moje klimaty ale wyszedł bardzo ładnie - szczególnie to bogactwo kalek robi wrażenie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts