jakub476 Napisano 1 Listopada 2021 Share Napisano 1 Listopada 2021 Model zbudowany w ramach konkursu na Facebook'u, termin upływał wczoraj, więc ostatnie dni były intensywne ale udało się. Miałem z nią sporo problemów ze swojej winy, liquid decal to był zły pomysł, nie dość, że słabo się trzymał kalek to łatwo się brudził i walczyłem z brudnymi krawędziami na białym lakierze, po wszystkich poprawkach było trochę za grubo lakieru, a to pociągnęło nieidealne uszczelki itp... Ale z całości jestem bardzo zadowolony. Lista modyfikacji: - Kolor Rally white (Creative Color) - Kalkomanie Tein z rajdu Australi 1998 (Cartograf from Hasegawa) - Felgi (Tamiya) - Zapasowa felga (Resin) - Kalkomanie OZ Racing (Mr. Decal) - Opony (MF-Zone) - Hamulce (Tamiya) - Nity (Top Studio, Hobby Design) - Kevlar decals (Modeler's) - Pasy szelkowe (T2M, Eduard, Hasegawa) - Zapinki klap (Hobby Design) - Podniesione zawieszenie (Hasegawa, Handmade) - Chlapacze i osłony tylnego zawieszenia (Hasegawa) - Nocne oświetlenie (Hasegawa) - Słuchawki (Hasegawa) - Anteny - Folia lustrzana na bocznych szybach - Zamki drzwi(A+ Club) - Spryskiwacze (Handmade) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 1 Listopada 2021 Share Napisano 1 Listopada 2021 Możesz napisac jak uzyskałes efekt folii lustrzanej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 1 Listopada 2021 Autor Share Napisano 1 Listopada 2021 Nakleiłem folie lustrzaną. Normalna folia do szyb z allegro, naklejałem od środka, trochę czasu to zajęło nim wyszło w miarę bez bąbli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 2 Listopada 2021 Share Napisano 2 Listopada 2021 Tylko u ciebie została zachowana przeziernośc szyby, a wiele folii lustrzanych zachowuje się jak lustra wenckie. Że z zewnątrz nie będzie widac wnętrza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 2 Listopada 2021 Share Napisano 2 Listopada 2021 nie moje klimaty ale wyszedł bardzo ładnie - szczególnie to bogactwo kalek robi wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi