marek d Napisano 11 Listopada 2021 Share Napisano 11 Listopada 2021 7 godzin temu, Adamo722 napisał: Jakbym robił jeszcze raz też bym wziął Hasegawe Jedyny słuszny wybór w skali 1/ 48, na tą chwilę nie ma lepszego Hayate. Moja Hasegawa jest gdzieś na forum w galerii. Robiłem oba to mam porównanie, modele dzieli przepaść około 20 lat. Adamo to o czym pisze Paweł Xmen ładnie widać w Twoim modelu na kolorowej wkładce do instrukcji. Cytat Mam za mały namiot bezcieniowy Nie trzeba namiotu tylko dobrze oświetlić modelik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 11 Listopada 2021 Autor Share Napisano 11 Listopada 2021 Rozumiem że chodzi o te zaznaczone elementy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 11 Listopada 2021 Share Napisano 11 Listopada 2021 57 minut temu, Xmen napisał: Jak to nie ma jak jest. Nie doprecyzowałem, że chodzi mi o jedynie słuszną skalę, czyli 1:72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 11 Listopada 2021 Autor Share Napisano 11 Listopada 2021 1 minutę temu, kozborn napisał: Nie doprecyzowałem, że chodzi mi o jedynie słuszną skalę, czyli 1:72 https://www.mojehobby.pl/catalog/Samoloty.html?search_attr_1=1%3A72&search_buy_mode=full_offer&search_keywords=Ki+84 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajorStachu Napisano 11 Listopada 2021 Share Napisano 11 Listopada 2021 Fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 12 Listopada 2021 Share Napisano 12 Listopada 2021 Ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi