mic43 Napisano 14 Listopada 2021 Share Napisano 14 Listopada 2021 Kolejny model na tapecie. Wcześniejszych etapów nie uwieczniłem, także zaczynamy od obić. Parę elementów odpadło w trakcie pracy, będą doklejone później. Tylna płyta jest jeszcze nie omłotkowana ostatecznie. Pierwszy etap obić: 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 14 Listopada 2021 Share Napisano 14 Listopada 2021 Wyglądają w porządku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mic43 Napisano 17 Listopada 2021 Autor Share Napisano 17 Listopada 2021 Wleciały obicia ciemnym szarym: 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaciejW Napisano 18 Listopada 2021 Share Napisano 18 Listopada 2021 Ładnie poobijany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mic43 Napisano 18 Listopada 2021 Autor Share Napisano 18 Listopada 2021 2 godziny temu, bulik58 napisał: Ciekawie to wyglada , moglbys zdradzic ktora to wersja ,bo H.Boss wyposcil ich 3-4 wersjie. Pytam gdyz na zadnym z opakowan nie zauwazylem tych wyrzutni na blotniku. https://www.scalemates.com/pl/kits/hobbyboss-80138-pzkpfw-pzbfwg-38-t-ausf-b--961931 To będzie ten. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meser262 Napisano 18 Listopada 2021 Share Napisano 18 Listopada 2021 5 godzin temu, bulik58 napisał: Ciekawie to wyglada , moglbys zdradzic ktora to wersja ,bo H.Boss wyposcil ich 3-4 wersjie. Podpowiem że w dwóch - Hobby Boss 80138 German Pz.Kpfw. / Pz.BfWg 38(t) Ausf. B Hobby Boss 80141 German Panzer Pkfw 38t Ausf.B Fotografia tylko w celach dyskusji. Pozdrawiam Krzysztof 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mic43 Napisano 2 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 2 Grudnia 2021 Dodane błocko i tłumik. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mic43 Napisano 7 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 7 Grudnia 2021 Czy wie ktoś gdzie znajdowały się w p38 jakieś wlewy paliwa? Chcę dodać jakieś ślady po benzynie W jaki sposób potraktować te wyrzutnie? Dodać jakieś okopcenia, pomalować wnętrze na czarno? Sugestie mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AchtungCancer Napisano 7 Grudnia 2021 Share Napisano 7 Grudnia 2021 (edytowane) Można się było do nich dostać albo od góry po podniesieniu pokryw silnika albo od środka po otwarciu kratek Edytowane 7 Grudnia 2021 przez AchtungCancer 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mic43 Napisano 22 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 22 Stycznia 2022 Update. Model na ukończeniu. Jakieś sugestie co jeszcze poprawić zanim pójdzie do galerii? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 22 Stycznia 2022 Share Napisano 22 Stycznia 2022 Jam bym osobiście jeszcze tu pojechał, troszkę odciąć fajnie pobrudzony dół, i deko wyżej dać tego błota suchego , tylko moja wizja, wszak patrzę na ten model z sentymentem, dobra robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mic43 Napisano 22 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 22 Stycznia 2022 Godzinę temu, Evildead napisał: Jam bym osobiście jeszcze tu pojechał, troszkę odciąć fajnie pobrudzony dół, i deko wyżej dać tego błota suchego , tylko moja wizja, wszak patrzę na ten model z sentymentem, dobra robota Dzięki. Też mi się wydawało, że można jeszcze przykurzyć, tak też zrobię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 22 Stycznia 2022 Share Napisano 22 Stycznia 2022 Też tak myślę. Duży kontrast między podwoziem, a górą. Odrobina pośredniego tonu na pograniczu nie zaszkodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mic43 Napisano 28 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 28 Stycznia 2022 Finito, zapraszam do galerii końcowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi