KRL Napisano 26 Listopada 2021 Share Napisano 26 Listopada 2021 Klasyka czyli F-4J Phantom II Tamiya 1:32. Model bez dodatków, prosto z pudła. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 26 Listopada 2021 Share Napisano 26 Listopada 2021 (edytowane) Fajny tylko taki czysty ale coś mi te dysze nie leżą Edytowane 26 Listopada 2021 przez Adamo722 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 26 Listopada 2021 Autor Share Napisano 26 Listopada 2021 (edytowane) To kolejny z modeli wykonanych dla jednego z Muzeów u naszych zachodnich sąsiadów i tym razem miało być czysto ale nie idealnie czysto by model nie wyglądał jak plastikowa zabawka. Edytowane 26 Listopada 2021 przez KRL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tlb Napisano 26 Listopada 2021 Share Napisano 26 Listopada 2021 Mnie bardzo podoba. Super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 27 Listopada 2021 Share Napisano 27 Listopada 2021 Piękny. Podziwiam cierpliwość do tego miliona kalkomanii. Jak dla mnie bardzo dobrze przybrudzony, żaden tam "czysty" Pytam z ciekawości: czy Twoim zdaniem coś Ci tu nie wyszło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mcrec1962 Napisano 27 Listopada 2021 Share Napisano 27 Listopada 2021 (edytowane) Model śliczny!!! Adamo722 napisał:''ale coś mi te dysze nie leżą '' -... Modelarz ze mnie żaden , ale fakt- na fotkach zbyt czarne-może trochę 'zmiękczyć' niebieskim lub fioletem ? Edytowane 27 Listopada 2021 przez mcrec1962 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 27 Listopada 2021 Autor Share Napisano 27 Listopada 2021 Teraz, kozborn napisał: Piękny. Podziwiam cierpliwość do tego miliona kalkomanii. Jak dla mnie bardzo dobrze przybrudzony, żaden tam "czysty" Pytam z ciekawości: czy Twoim zdaniem coś Ci tu nie wyszło? Ciekawe pytanie na które bardzo trudno odpowiedzieć ponieważ wykonując modele na czyjeś zamówienie w zasadzie lub w większości wypadków moje oczekiwania dotyczące efektu ostatecznego w większości wypadków nie mają kompletnie znaczenia. Tak jest i w tym wypadku dla mnie jest to model który powinien wyglądać zdecydowanie inaczej więc w zasadzie w mojej opinii nic tu nie wyszło tak jak bym ja chciał. Jednak wyszło tak jak oczekiwał tego zamawiający więc z drugiej strony wszystko jest ok. Jednak najważniejszy jest odbiorca i jego oczekiwania w czasie prac nad modelem wysyłam zdjęcia i to osoba zamawiająca decyduje. Natomiast jeżeli masz na myśli tylko i wyłącznie czysto techniczna stronę zawsze da się wykonać wszystko lepiej. Mam takie uczucie przy każdym modelu jaki wykonałem do tej pory, szczególnie jak mam okazję zobaczyć je po jakimś czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi