Xmen Napisano 24 Czerwca 2023 Autor Share Napisano 24 Czerwca 2023 53 minuty temu, mig napisał: Ten model jest aż tak trudny w budowie, Ze trzeba po nim tak długo odpoczywać? Model nie jest trudny.Przerwa taka bardziej przymusowa ale sądzę że dobrze mi zrobi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 24 Czerwca 2023 Share Napisano 24 Czerwca 2023 dwa miesiace przerwy z Japonczykami. teraz bedzie drugi gruby - Bufallo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 24 Czerwca 2023 Autor Share Napisano 24 Czerwca 2023 1 minutę temu, BRAVO112 napisał: dwa miesiace przerwy z Japonczykami. Dwa miesiące przerwy od modelarstwa zupełnie. Buffalo będą dwa.Jeden z Krety a drugi z Singapur lub Jawy.Kiedyś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 24 Czerwca 2023 Share Napisano 24 Czerwca 2023 Sam nie wiem. Może to kwestia jego jajowatości? Ale wygląda - jak Mikołaj napisał - jak zabawka, egg plane. Niby wszystko jest, ale czegoś brakuje. Czego - nie wiem, chyba za mało się znam. Ale jednak.... Niemniej czysto i porządnie - to lubię. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 24 Czerwca 2023 Autor Share Napisano 24 Czerwca 2023 2 minuty temu, zaruk napisał: Niby wszystko jest, ale czegoś brakuje. Czego - nie wiem Ja wiem.Brakuje obić farby. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 24 Czerwca 2023 Share Napisano 24 Czerwca 2023 Niekoniecznie. To nie jest zagadka dla Ciebie, sam się głowię. Może ktoś z Oświeconych podpowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 25 Czerwca 2023 Autor Share Napisano 25 Czerwca 2023 Tak na zakończenie. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 25 Czerwca 2023 Share Napisano 25 Czerwca 2023 Świetna para . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 25 Czerwca 2023 Autor Share Napisano 25 Czerwca 2023 Dziękuję wszystkim za komentarze i polubienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 25 Czerwca 2023 Share Napisano 25 Czerwca 2023 Na tym zdjęciu lepiej, więc pewnie kwestia fotografii. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi