Grzes Napisano 10 Grudnia 2021 Share Napisano 10 Grudnia 2021 W dniu 5.12.2021 o 22:29, abtb napisał: Modelarskim Podsumowaniu Sezonu w Tarnobrzegu Szkoda, że przez Siedlce nie jechałeś, chętnie bym się zabrał na przyczepkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slaw_21 Napisano 12 Grudnia 2021 Share Napisano 12 Grudnia 2021 Gratulacje za wymagający sporego nakładu pracy ciekawie zrobiony model no i za nagrodę. Przemyślane jednorodne cieniowanie i brudzenie robią tu dobre wrażenie, a poza tym nie ma jak morski dwupłat z naciągami, uzbrojeniem z wózkami itd. Jest na co popatrzeć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slaw_21 Napisano 12 Grudnia 2021 Share Napisano 12 Grudnia 2021 Gratulacje za wymagający sporego nakładu pracy ciekawie zrobiony model no i za nagrodę. Przemyślane jednorodne cieniowanie i brudzenie robią tu dobre wrażenie, a poza tym nie ma jak morski dwupłat z naciągami, uzbrojeniem z wózkami itd. Jest na co popatrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slaw_21 Napisano 12 Grudnia 2021 Share Napisano 12 Grudnia 2021 Przepraszam ale nie wiem czemu dodało się wyżej dwa razy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 12 Grudnia 2021 Share Napisano 12 Grudnia 2021 Bardzo, bardzo fajny Pytanko - czy na którymś ze swoich Swordfishów miałeś dziwne "wykwity" na elementach kadłuba? Kiedyś miałem pierwsze wydanie Swordfisha i części wyglądały świetnie, ale niedawno kupiłem ostatnie wydanie i części kadłuba wyglądają strasznie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 13 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 13 Grudnia 2021 Dziękuję jeszcze raz wszystkim za opinie . Widzę, że pomimo upływu czasu - temat żyje i nie zaginął w odmętach działu. Z tego wnioskuję, że udało mi się zrobić całkiem udany model 9 godzin temu, filipsg napisał: czy na którymś ze swoich Swordfishów miałeś dziwne "wykwity" na elementach kadłuba? Swoje Swordfish-e kupowałem praktycznie od razu po ukazaniu się, więc formy były jeszcze w doskonałym stanie. Co prawda w "pływakowcu" musiałem już szlifować płaty bo miały dziwne ziarno na powierzchni (być może to jakaś forma / próba odwzorowania płótna ale raczej b. słabo to Airfixowi wyszło, tym bardziej, że w Gladiatorach chyba takiego problemu nie było). Natomiast sam kadłub miałem normalny, bez żadnych "artefaktów, podobnie pływaki. 10 godzin temu, filipsg napisał: niedawno kupiłem ostatnie wydanie i części kadłuba wyglądają strasznie. Ja kupiłem w ubiegłym roku ich Zero i ku mojemu zdziwieniu miałem niedolany kawałek centropłata aż do samych komór podwozia. Więc chyba z czasem i ilością wyprodukowanych modeli, jakość ich form spada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi