Czes Napisano 8 Grudnia 2021 Share Napisano 8 Grudnia 2021 Witam. Właśnie ukończyłem model Panzerkampfwagen 35R 731(f) z wieżą T-26. Model to R-35 firmy First to fight plus wieżyczką żywiczna(zdjecie) Do malowanie modelu użyłem farb od Mig(Modulation set)Wash,oleje i reszta chemia którą użyłem na modelu to produkty firmy Mig. Wstawiam kilka zdjęć z ukończonej pracy.Model będzie miał podstawkę która właśnie jest w budowie. Model posiada starszego brata w skali 1/35 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 8 Grudnia 2021 Share Napisano 8 Grudnia 2021 Jak na tę skalę to świetna praca. Bardzo mi się spodoba. Nie wiedziałem, że jeździło to z wieżą od T-26! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 8 Grudnia 2021 Share Napisano 8 Grudnia 2021 (edytowane) 24 minuty temu, mandrivecs napisał: Jak na tę skalę to świetna praca. Bardzo mi się spodoba. Nie wiedziałem, że jeździło to z wieżą od T-26! @MajorStachu mógłby podpatrzeć co nieco , gabaryty prawie się zgadzają, fajny model Edytowane 8 Grudnia 2021 przez Evildead Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czes Napisano 8 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 8 Grudnia 2021 Podstawka gotowa. Całość prezentuje się tak. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajorStachu Napisano 8 Grudnia 2021 Share Napisano 8 Grudnia 2021 Super 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 10 Grudnia 2021 Share Napisano 10 Grudnia 2021 Generalnie jedna z fajniejszych modyfikacji ale chyba realnie nie zdała egzaminu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 10 Grudnia 2021 Share Napisano 10 Grudnia 2021 Gdyby nie zapałka, tobym nie uwierzył. Piękne wykonanie w tej skali. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czes Napisano 10 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 10 Grudnia 2021 40 minut temu, zaruk napisał: Gdyby nie zapałka, tobym nie uwierzył. Piękne wykonanie w tej skali. Dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GreGG24 Napisano 27 Grudnia 2021 Share Napisano 27 Grudnia 2021 Bardzo udany model, gratuluję. Nie wiedziałem, że Modelltrans robi tę konwersję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czes Napisano 27 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 27 Grudnia 2021 9 godzin temu, GreGG24 napisał: Bardzo udany model, gratuluję. Nie wiedziałem, że Modelltrans robi tę konwersję. Dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz 72 Napisano 14 Lutego 2022 Share Napisano 14 Lutego 2022 Przyjemny. Podstawka jakoś do niego nie pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi