abtb Napisano 27 Lutego 2022 Autor Share Napisano 27 Lutego 2022 Skończyłem i pora podsumować warsztat. Ale co tu napisać jak wszystko napisane w warsztacie Model, jak na czasy kiedy powstał, całkiem spoko. Jak na dzisiejsze - trochę pusty w środku - ale z tym można sobie bez problemu poradzić przy pomocy blaszek Eduarda - "chudej" lub "tłustej" . Kalki ujdą, ale jak jest okazja zamienić na jakiś aftermarket to śmiało można. Uzbrojenie zestawowe raczej mdłe i niespecjalnie wyględne. Ja użyłem wyrzutni LAU-3 z zestawu Hasegawy. Tak więc warsztat klosed i zapraszam do galerii: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mini21 Napisano 1 Marca 2022 Share Napisano 1 Marca 2022 Jak dla mnie rewelacja. Sklejam teraz wersję z Hasegawy i jak patrzę na swój a Twój to mam ochotę sprawić że mój będzie naprawdę latał (za okno). Gratulacje świetnego wykonania. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi