Marek K Napisano 21 Lutego 2022 Share Napisano 21 Lutego 2022 Z tego co widzę cały misterny plan z podkładem pod farbę został zamalowany , celowo czy tak wyszło. Mogłeś go bardziej styrać , ale taki tez jest fajny. Szkoda że wnętrze potraktowane po macoszemu, blaszka w kokpicie by się przydała i nie wiem czemu fotel taki zalany farbą ( może lepiej użyć aero niż pędzlować). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano 13 Marca 2022 Autor Share Napisano 13 Marca 2022 W dniu 21.02.2022 o 10:35, Marek K napisał: blaszka w kokpicie by się przydała Na szczęście nie korzystam z blaszek (zwłaszcza Eduarda), więc nie dotyczy mnie ten problem. W dniu 21.02.2022 o 10:35, Marek K napisał: nie wiem czemu fotel taki zalany farbą W którym miejscu fotel jest zalany farbą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi