myszaty Napisano 18 Grudnia 2021 Share Napisano 18 Grudnia 2021 (edytowane) Ostatnio mam coraz większe trudności w kupnie pędzelków mag-pola? Zamknęli firmę czy jak?!? Retuszerskie mieli fajne, lubiłem je... Edytowane 18 Grudnia 2021 przez myszaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 18 Grudnia 2021 Share Napisano 18 Grudnia 2021 Pędzli tej firmy już nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 18 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 18 Grudnia 2021 Szkoda...thx. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sn1per Napisano 13 Kwietnia 2022 Share Napisano 13 Kwietnia 2022 Panowie to jaka alternatywa w tym momencie ? kozlowski ? Tamiya ? Mig ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 13 Kwietnia 2022 Autor Share Napisano 13 Kwietnia 2022 Ja kupuje kozłowskiego, renesans, koh-i-nor, italeri. Szukam po sklepach dla plastyków...allegro, alliexpres...różnie. Tanie to do kleju czy maskola i innych szuwaksów...nawet takie za 1 zł kosmetyczne. Brandowane typu mig, tamka jakościowo są ok. z tym że często przepłacane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
push-up78 Napisano 14 Kwietnia 2022 Share Napisano 14 Kwietnia 2022 Rzeczywiście Mag-Pola pędzelki przez lata sam używałem z powodzeniem.Jednak miały jedną wadę po paru użyciach szpic pędzla się przekrzywiał.Nie dawał już ładnego śladu punktowego na malowanym przedmiocie.Problemu nie było bo były relatywnie tanie.Więc miałem ich trochę.Od lat kilku już będzie używam Kozłowskiego.Cena adekwatna do jakości.Naturalne seria 309.Jak na razie używam ich przez cały czas z powodzeniem.Syntetyków nie preferuję ze względu na ten problem z wykrzywianiem się szpica.Naturalny jak ktoś kiedyś opisał łysieje z gracją.Trochę ściera się szpic.Ale nie w takim tempie jak syntetyk.Są na prawdę warte polecenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sn1per Napisano 14 Kwietnia 2022 Share Napisano 14 Kwietnia 2022 8 godzin temu, push-up78 napisał: Rzeczywiście Mag-Pola pędzelki przez lata sam używałem z powodzeniem.Jednak miały jedną wadę po paru użyciach szpic pędzla się przekrzywiał.Nie dawał już ładnego śladu punktowego na malowanym przedmiocie.Problemu nie było bo były relatywnie tanie.Więc miałem ich trochę.Od lat kilku już będzie używam Kozłowskiego.Cena adekwatna do jakości.Naturalne seria 309.Jak na razie używam ich przez cały czas z powodzeniem.Syntetyków nie preferuję ze względu na ten problem z wykrzywianiem się szpica.Naturalny jak ktoś kiedyś opisał łysieje z gracją.Trochę ściera się szpic.Ale nie w takim tempie jak syntetyk.Są na prawdę warte polecenia. Cenna informacja, zapewne naturalne włosie może się w takim razie przydać ps y skali 144 i micro elementach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
push-up78 Napisano 15 Kwietnia 2022 Share Napisano 15 Kwietnia 2022 15 godzin temu, Sn1per napisał: Cenna informacja, zapewne naturalne włosie może się w takim razie przydać ps y skali 144 i micro elementach Masz numerację do ultra detalu od 0/2 do zadaje się 0/5 włosie.Do drobnicy.0/3 już jest ultra cienkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sn1per Napisano 15 Kwietnia 2022 Share Napisano 15 Kwietnia 2022 55 minut temu, push-up78 napisał: Masz numerację do ultra detalu od 0/2 do zadaje się 0/5 włosie.Do drobnicy.0/3 już jest ultra cienkie. dzieki bede próbował sobie cos skompletowac . ktos juz wrzucał kilka sugestii typu: okragly , 0, 000 plaski: 0,2,4 wiec dorzuce do tego jakis do detali 0/3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
push-up78 Napisano 15 Kwietnia 2022 Share Napisano 15 Kwietnia 2022 5 godzin temu, Sn1per napisał: dzieki bede próbował sobie cos skompletowac . ktos juz wrzucał kilka sugestii typu: okragly , 0, 000 plaski: 0,2,4 wiec dorzuce do tego jakis do detali 0/3 Fajne są Kozłowskiego płaskie z serii Sablinsky 98817 czyli mix włosie naturalne z syntetykiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sn1per Napisano 15 Kwietnia 2022 Share Napisano 15 Kwietnia 2022 5 minut temu, push-up78 napisał: Fajne są Kozłowskiego płaskie z serii Sablinsky 98817 czyli mix włosie naturalne z syntetykiem. dzieki za tip, okrągle więc wezme naturane, a płaskie mix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi