GreGG24 Napisano 31 Grudnia 2021 Share Napisano 31 Grudnia 2021 Ten model już dość długo chodził za mną, w końcu przyszedł czas, kiedy się za niego zabrałem. Izrael pozyskał w latach 50-tych kilkanaście śmigłowców typu UH-34 (dla niepoznaki oznaczonych cywilnym oznaczeniem S-58), kolejne śmigłowce zostały dostarczone z Niemiec, były to używane maszyny Bundeswehry. Model wykonałem w malowaniu z końca lat 50-tych, numer boczny 13 był trzecim śmigłowcem otrzymanym przez Izrael od producenta. Malowany farbami Mr Hobby i Tamiya, kalkomanie z zestawu Isradecal dla śmigłowców izraelskich. Na zdjęciach maszyny te są dość brudne, starałem się to odtworzyć, choć nie do końca jestem zadowolony. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamsky Napisano 1 Stycznia 2022 Share Napisano 1 Stycznia 2022 Bardzo ładny model 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 1 Stycznia 2022 Share Napisano 1 Stycznia 2022 No i kolejny do kolekcji. Brzydal okrutny ale wygląda fajnie . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 1 Stycznia 2022 Share Napisano 1 Stycznia 2022 Elegancko! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi