cayman Napisano 9 Stycznia 2022 Share Napisano 9 Stycznia 2022 Stary wypust Tamiyi z lat 90-tych, który u mnie w magazynku leżał 11 lat. Od dobrych 10-ciu lat nie popełniłem żadnego pojazdu rajdowego to pomyślałem ,że przyszedł czas na ten model. Model ze względu na decale i sześć warstw lakieru bezbarwnego w dużych odstępach czasowych tak aby clear nie uszkodził decali robiłem dobre pół roku . 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Liinc Napisano 9 Stycznia 2022 Share Napisano 9 Stycznia 2022 Super. Gdzies jest dostępny w pl ten model? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cayman Napisano 9 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 9 Stycznia 2022 Niestety ,tylko Ebay . Tamiya do tej pory nie wznowiła produkcji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 9 Stycznia 2022 Share Napisano 9 Stycznia 2022 Ładnie się prezentuje. Gratuluję wykonania 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppercat Napisano 10 Stycznia 2022 Share Napisano 10 Stycznia 2022 Podobne modele: MB_CLK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 10 Stycznia 2022 Share Napisano 10 Stycznia 2022 dobry czarny bardzo ciężko uzyskać nie tylko na samochodach - Tobie wyszedł pierwszorzędnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trojan Napisano 10 Stycznia 2022 Share Napisano 10 Stycznia 2022 No ładne cacko! Wiem jaka to mordęga ładnie wyprowadzić czarny lakier. Gratuluję! Widziałem kilka fajnych Mesi na OLX ale ceny powalają. BTW, chyba muszę zrobić jakiś tutorial jak powinno się fotografować czarny samochód (bez urazy oczywiście). Skrzywienie zawodowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cayman Napisano 11 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 11 Stycznia 2022 12 godzin temu, Trojan napisał: chyba muszę zrobić jakiś tutorial jak powinno się fotografować czarny samochód (bez urazy oczywiście). Skrzywienie zawodowe Dzięki Panowie ,że się podoba. Jestem zdecydowanie na tak, bo mam zawsze problemy z sesją fotograficzną i dlatego Lambo Miura i Renault Alpine czekają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi