rtx Napisano 16 Czerwca 2008 Share Napisano 16 Czerwca 2008 (edytowane) Witam wszystkich Jako pierwszy model zakupiony jeszcze w CSH jakieś 15-18 lat temu. Wykonałem go najpierw w wersji pudełkowej w barwach czechosłowackich. Po jakichs 10 latach przemalowałem w kamuflaż egipski, a mniej więcej 2-3 lata temu wyremontowałem w barwy narodowe. Niestety jakość zestawu była mocno średnia, no a do tego malowałem przez pędzelkowanie, co niestety daje się zauważyć. Edytowane 16 Czerwca 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 16 Czerwca 2008 Share Napisano 16 Czerwca 2008 Sam opis? Nie będzie fotek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtx Napisano 16 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 16 Czerwca 2008 Sam opis? Nie będzie fotek? No już są Po raz pierwszy wrzucam, więc małe problemy techniczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erkamo Napisano 16 Czerwca 2008 Share Napisano 16 Czerwca 2008 Na takich zdjeciach widac praktycznie wszystko. Moze nawet za duzo np. niedoskonalosci modelu KP. Chociaz pod wzgledem wymiarowym to podobno dobry zestaw. Na polce prezentuje sie, z pewnoscia bardzo ladnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 16 Czerwca 2008 Share Napisano 16 Czerwca 2008 Po tylu przemalowaniach to wygląda całkiem fajnie. Mam ten model służył mi do treningu różnych łoszów. Faktycznie ten stary model z wypukłymi liniami najlepiej leży w planach. Jedynie co mi się nie podoba to stożek osłony radaru końcówka powinna być ostra a nie wyoblona. Jak masz jeszcze jakieś rury to dawaj do galeri. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej2 Napisano 16 Czerwca 2008 Share Napisano 16 Czerwca 2008 Jaka to skala?(wydaje mi się że 1:48 chyba) i jakiej to firmy wyrób? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 16 Czerwca 2008 Share Napisano 16 Czerwca 2008 Jaka to skala?(wydaje mi się że 1:48 chyba) i jakiej to firmy wyrób? Przeczytaj uważnie temat to znajdziesz odpowiedź na swoje pytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtx Napisano 16 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 16 Czerwca 2008 Jaka to skala?(wydaje mi się że 1:48 chyba) i jakiej to firmy wyrób?oryginalny KP - 1/72 (zakupiony koło 1990 roku) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtx Napisano 16 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 16 Czerwca 2008 Po tylu przemalowaniach to wygląda całkiem fajnie. Mam ten model służył mi do treningu różnych łoszów. Faktycznie ten stary model z wypukłymi liniami najlepiej leży w planach. Jedynie co mi się nie podoba to stożek osłony radaru końcówka powinna być ostra a nie wyoblona. Jak masz jeszcze jakieś rury to dawaj do galeri.Pozdrawiam Z tymi przemalowywaniami to niedokładnie tak. Po drugim kamuflażu zmyłem w zasadzie wszystko do gołego plastyku i robiłem od nowa. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej2 Napisano 16 Czerwca 2008 Share Napisano 16 Czerwca 2008 Andrzej2 napisał: Jaka to skala?(wydaje mi się że 1:48 chyba) i jakiej to firmy wyrób? Przeczytaj uważnie temat to znajdziesz odpowiedź na swoje pytania Sorrki mój błąd. RTX to twój model jest już pełnoletni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raptorf22 Napisano 21 Czerwca 2008 Share Napisano 21 Czerwca 2008 Mój Mig z KP jeszcze siedzi w pudle, ale niedługo wezmę go na warsztat, podoba mi się ponieważ ma godło kruka z 62 PLM z Krzesin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiotrPilot Napisano 23 Czerwca 2008 Share Napisano 23 Czerwca 2008 Tylko Jednym Błędem Jaki wykonałeś podczas Budowy Tego Wiernego dla Naszego Lotnictwa samolotu To to ,że Nr. Burtowe w Twoim Modelu 9801 - NIGDY nie słuzyły w Krzesinach . Ponieważ Taki nr BURTOWY miał tylko ZEGRZAŃSKI Mig-21bis 9801 . i to jest właśnie mój ukochany samolot z tym nr. Ponieważ Technikiem Był Mój tata I tej wersji z tym Nr. Mam pełno zdjec . ALE szczerze Mówiąc Bardzo ładnie Wykonałeś Ten Model Bardzo wielkie Gratulacje Dla Ciebie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 2 Lipca 2008 Share Napisano 2 Lipca 2008 Co to za rakieta pod skrzydłem? PiotrPilot - mała prośba: mniej wielkich liter - nie da się czytać tego co piszesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 2 Lipca 2008 Share Napisano 2 Lipca 2008 Pod skrzydłem rakiety powietrze-powietrze R-13 (AA-2 Advanced Atoll) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 2 Lipca 2008 Share Napisano 2 Lipca 2008 Przez chwilę myślałem, że to Sidewinder, dlatego spytałem. Dzięki za informację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 2 Lipca 2008 Share Napisano 2 Lipca 2008 Przez chwilę myślałem, że to Sidewinder, dlatego spytałem. Dzięki za informację Dobre skojarzenie!!! R-13 to radziecka kopia Sidewindera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi