rafau Napisano 12 Stycznia 2022 Share Napisano 12 Stycznia 2022 Witam nowy projekt. , Testy krwii narazie na sucho. Fartuszek najwazniejszy bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafau Napisano 14 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 14 Stycznia 2022 (edytowane) Postrzepiłem, dziur dodałem Edytowane 14 Stycznia 2022 przez rafau 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Browarek90 Napisano 16 Stycznia 2022 Share Napisano 16 Stycznia 2022 Jak dla mnie efekt jest świetny i dziury to słuszna koncepcja ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 16 Stycznia 2022 Share Napisano 16 Stycznia 2022 Jedna z moich ulubionych gier i dobrze pamiętam zmagania z tymi typami. Dobra robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafau Napisano 16 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 16 Stycznia 2022 Sejf.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 17 Stycznia 2022 Share Napisano 17 Stycznia 2022 a cóż to za stwór i czemu ma sejf z drutem kolczastym na głowie? Malowanie fartucha świetnie wyszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 17 Stycznia 2022 Share Napisano 17 Stycznia 2022 Odjechany pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 17 Stycznia 2022 Share Napisano 17 Stycznia 2022 (edytowane) 8 godzin temu, M.A.V. napisał: czemu ma sejf z drutem kolczastym na głowie? Trzyma w nim swoje złote myśli. Edytowane 17 Stycznia 2022 przez zaruk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafau Napisano 21 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 21 Stycznia 2022 (edytowane) O tak jakos będzie. Edytowane 21 Stycznia 2022 przez rafau Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi