jpl Napisano 14 Stycznia 2022 Share Napisano 14 Stycznia 2022 No to Fortecę udało się skończyć. Warsztat jest tutaj. Model dość ciężki, ze względu na swoje rozmiary, ale ogółem wrażenia mam pozytywne. Jeśli ktoś chce mieć wczesną Fortecę w tej skali, może jak najbardziej próbować i ma to sens, zresztą nie ma innego wyboru w tej skali (dla wersji "G" jest, jak wiadomo, Airfix). Nauczony doświadczeniem wcześniejszej Fortecy, którą tu prezentowałem dwa lata temu (jak ten czas leci... ) tym razem kalkomanie pochodziły z zestawu Xtradecal (Yanks With Roundels Pt. 5), i spisały się nieźle. Ogółem, jestem zadowolony. Można z tego zestawu wycisnąć jeszcze więcej (tutaj jak widzicie dałem trochę aftermarketu, na uwagę zasługują bardzo dobre żywiczne koła od Armory) ale stwierdziłem, że nie ma co przesadzać. No to teraz garść zdjęć. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tenzan Napisano 21 Stycznia 2022 Share Napisano 21 Stycznia 2022 Mnie się podoba model wielce, szkoda, że nie Filipiny 1941-1942, ale RAF też fajny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 21 Stycznia 2022 Share Napisano 21 Stycznia 2022 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi