wojtek78555 Napisano 15 Stycznia 2022 Share Napisano 15 Stycznia 2022 Po wielu bojach z zestawem od MiniArtu w końcu udało się mój projekt dokończyć. Było z nim trochę zabawy ale jestem zadowolony z efektu końcowego. Teraz zabieram się za podstawkę. Udało mi się zdobyć kontakt z ludźmi którzy podczas wojny w Chorwacji właśnie jeździli tym czołgiem, więc w drugiej części gdy zbuduje podstawkę i postaram się więcej opowiedzieć o tej maszynie. Jeśli ktoś byłby zainteresowany zapraszam na moją stronę. Znajdziecie tam krótki opis tego czołgu a z czasem mam nadzieje przedstawię więcej materiału. Pozdrawiam! Facebook: WojArt 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 15 Stycznia 2022 Share Napisano 15 Stycznia 2022 Bardzo ładny ulepek, rewelacja. Zawsze chciałem wykonać model tego pojazdu, kiedy zobaczyłam, że miniart wydał ten model obiecałem sobie, że kiedyś go zrobię, ale jakoś jeszcze się za to nie zabrałem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 15 Stycznia 2022 Share Napisano 15 Stycznia 2022 Bardzo ciekawy temat, wykonanie również bardzo dobre. Moim zdaniem najsłabiej wypadają gąsienice, miejscami są nienaturalnie ułożone, co widać doskonale np. na ostatnim zdjęciu, gdzie przełamanie ogniw jest sporo przed kołem jezdnym. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek78555 Napisano 15 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 15 Stycznia 2022 20 minut temu, mandrivecs napisał: Bardzo ciekawy temat, wykonanie również bardzo dobre. Moim zdaniem najsłabiej wypadają gąsienice, miejscami są nienaturalnie ułożone, co widać doskonale np. na ostatnim zdjęciu, gdzie przełamanie ogniw jest sporo przed kołem jezdnym. Zgadza się to jest mój błąd niestety. Wcześniej niektóre ogniwa skleiłem i nie wyszło naturalnie. Przez to miałem problem z ułożeniem. Na drugi raz będzie lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 15 Stycznia 2022 Share Napisano 15 Stycznia 2022 Przypudruj jeszcze zapasowe ogniwka, te na prawym błotniku, bo jakieś takie czyste. Fajnie jest zobaczyć ten model w galerii, bo też mam go gdzieś w planach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek78555 Napisano 17 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 17 Stycznia 2022 W dniu 15.01.2022 o 21:02, copycat napisał: Przypudruj jeszcze zapasowe ogniwka, te na prawym błotniku, bo jakieś takie czyste. Fajnie jest zobaczyć ten model w galerii, bo też mam go gdzieś w planach. Spróbuje to poprawić w najbliższym czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi