Kasia Napisano 16 Czerwca 2008 Share Napisano 16 Czerwca 2008 Witam!! Nareśćie!!! Znalazłam czas aby przedstawić moje ostatnie dzieło, a mianowicie USS Arizona w skali 1/700 firmy Mini Hobby Models. To mój pierwszy model okrętu i starałam się skleić go najlepiej jak umiałam, ale co tu dużo pisać więcej widać na zdjęciach. A oto i zdjęcia: No i co Wy na to Jak wam sie podoba POZDRAWIAM!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 16 Czerwca 2008 Share Napisano 16 Czerwca 2008 Obserwowałem Twoją relację - gratuluję wytrwałości i wykonania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej2 Napisano 16 Czerwca 2008 Share Napisano 16 Czerwca 2008 Witam! Ja na statkach się nie znam ale podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kasia Napisano 2 Lipca 2008 Autor Share Napisano 2 Lipca 2008 Witam!! Wielkie dzięki za komentarze. Ale chciałabym ich troszkę więcej od innych kolegów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobert Napisano 2 Lipca 2008 Share Napisano 2 Lipca 2008 Hej, jak na pierwszy okręt to fajowy I do tego 700, ja bym chyba się nie zabrał za taką skalę na pierwszy raz. Dlatego moje pierwsze pływadło to Mazur w 400. Te okrągłe elementy na burtach to Bulaje? Jeśli tak to pomaluj je. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
perdidos Napisano 2 Lipca 2008 Share Napisano 2 Lipca 2008 Witam Cię Moja Droga! Model istotnie podoba mi sie... rzekłbym, iż sam nie zrobił bym go lepiej. Mam nadzieje, że to nie ostatni okręt w Twym wykonaniu, jaki będzie dane nam zobaczyć! Zapewniam Cię w imieniu moim i kolegów- że publikę masz gwarantowaną! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 2 Lipca 2008 Share Napisano 2 Lipca 2008 Bardzo sympatyczny model i bardzo fajnie wykonany. Widać damskie grono próbuje swoich sił we wszystkich dziedzinach Oby tak dalej Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krys Napisano 4 Lipca 2008 Share Napisano 4 Lipca 2008 Gratulację dobrego modelu. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kasia Napisano 7 Lipca 2008 Autor Share Napisano 7 Lipca 2008 Witam!! Jeszcze raz dziękuję za komentarze . Cieszę się, że podoba Wam się ten model . Myślę że to nie ostatni model okrętu. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 Lipca 2008 Share Napisano 17 Lipca 2008 Ładny model. Cieszy mnie że również laski biorą się za modele. Kobitki są wszędzie potrzebne nawet w modelarstwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 18 Lipca 2008 Share Napisano 18 Lipca 2008 Chylę czoła . Pomimo, że pokład wygląda nieco zbyt jednolicie jeśli chodzi o barwę drewna, to całość Arizony znakomicie się prezentuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wallace Napisano 21 Lipca 2008 Share Napisano 21 Lipca 2008 Jak na początki jest na prawdę przyzwoicie ... A wraz z kolejnymi będzie coraz to lepiej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
korsarz Napisano 23 Sierpnia 2008 Share Napisano 23 Sierpnia 2008 ładnie sklejony i pomalowany, tylko szkoda że kształty ma jakies takie dziwne, ale to juz nie Twoja wina. Acha, lufy artylerii głównej i sredniej powinny byc pomalowane na kolor taki jak wieże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi